Ziua bună, oameni frumoși! Încep săptămâna cu voie bună și cu relaxare, dacă munca tot începe de marți, zic să profităm și să ne gândim că vor fi mai puține zile de stres. Mă simt iar într-o cumpănă și nu prea știu în ce direcție s-o apuc… Nu îmi place ceea ce fac și parcă m-aș întoarce la un vechi job, unde cel puțin eram o familie… Aici e ok, dar ce fac nu mă definește. Oamenii din departamentul meu sunt ok, dar din păcate ne intersectăm și cu mulți alții mai puțin plăcuți… Asta e, oi vedea eu.. Să revin la oile mele, că așa am un stil de a divaga, ceva de speriat! La Galați Beauty Swap#2 am avut plăcerea de a primi produse Barza. Mă și minunam, mă gândeam că e vorba de teste de sarcină, dar au avut o idee și mai bună 😀

Toate am auzit de testele de sarcină Barza, sunt alături de femei de peste 20 de ani, iar în ultima perioadă și-au extins portofoliul. Și n-au avut idei rele deloc! Noi am primit un set de plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețele intime. Dar să le luăm pe rând!

Plasturii împotriva durerilor menstruale sunt niște plasturi mai mărișori care au în interiorul lor cărbune activ. Ei au adeziv de una din părți și se lipesc pe chilot în zona cu probleme – ori la burtă, ori la mijloc. Eu am probleme în prima zi, o durere surdă, nu de nesuportat, dar de ce să n-o remediez? O dată lipit plasturele, acesta va degaja o căldură plăcută care va ameliora durerea. Se recomandă a fi ținut maxim 12 ore și verificat periodic pentru a nu provoca arsuri. La persoanele care se știu mai sensibile, atenție! Aveți în interiorul pachetului 3 bucăți și instrucțiunile de folosire.

Funcționează plasturii Barza?

DA! Și încă tare bine! Am aplicat plasturele și m-a surprins rapiditatea cu care s-a încălzit! Nu e o căldură sufocantă, ci una ușoară, care a calmat durerea. Norocul meu e că eram acasă, dar chiar dacă n-aș fi fost, nu m-ar fi incomodat nicicum la purtat. A acționat multe ore, nu cred că l-a ținut eu 12. Durerea a trecut repede, dar l-am lăsat acolo pentru că era plăcut. Nu am avut probleme cu arsurile, deși am verificat constant, nu știam ce și cum din prima.

Șervețele intime conțin bicarbonat de sodiu, împrospătează în orice moment al zilei și-n orice situație! Nu le folosesc frecvent, doar când simt nevoia unui refresh. Probabil sunt mai ok vara, la temperaturi înalte. U know what I mean!

Pagina lor de Facebook e interactivă, plină de postări cu haz și veți afla mai multe despre produsele lor, dar și câteva sfaturi la modul general. Nu ratați nici site-ul! Acolo veți găsi amănunte despre toate tipurile de teste de sarcină, despre testul de fertilitate, dar și celelalte produse.

Nu credeam că Barza poate fi atât de prietenoasă! Mă bucur să descopăr în ea o prietenă. Și sper că pe lângă alinarea durerilor îmi va da și vești bune la momentul oportun!

10 Replies to “Barza nu aduce doar copii, aduce și alinare!

  1. Cred ca prima data am vazut plasturii astia intr-o poza la o bloggerita pe pagina de ei de FB, Nici nu stiam de ei. Cand am vazut BARZA, m-am gandit direct ca e insarcinata. Bine ca aam avut rabdare sa citesc descrierea si nu am felicitat-o din prima!

  2. Am vazut plasturii acestia la tine si la alta bloggerita si mi i-am cumparat si eu. Am probleme mari cu durerile menstruale si ma bucur mult ca au aparut astfel de produse (pentru ca nu prea sunt eu adepta pastilelor, de obicei le iau doar in cazuri in care durerea e insuportabila sau nu pot lucra din cauza ei). Dar cu plasturii lucrurile se simplifica mult 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *