Oameni frumoși, v-am spus că o să fie o lună plină de concursuri? V-am spus! Doar ce am anunțat câștigătoarele cărților puse la bătaie, așa că de ce să nu băgăm în seamă și pasionatele de beauty și styling, care vor să arate bine oricând? Mi se pare corect! Vom mai avea (cred) un concurs cu cărți până la final de lună și probabil tot unul de beauty, ca să fie luna iulie una frumoasă și să mergeți în concediu cu lucruri noi! Ce spuneți?

Azi pun la bătaie o placă de păr de la Babyliss cu tehnologie ceramică, potrivită pentru toți cei care vor să își îndrepte pletele rebele fără să-i facă atât de mult rău. Produsul este sigilat, nici măcar nu l-am desfăcut de când l-am luat, vă așteaptă!

Reguli? Păi mai trebuie să vă spun că-s simple?

1. Like paginii de Facebook a blogului

2. Like&share postării de concurs de pe Facebook, de aici

3. Lăsați aici link-ul share-ului vostru și tag-uiți 3 prieteni. Am făcut repede 2-3 poze cum să luați link-ul share-ului și cum să tag-uiți, să știți exact ce trebuie să lăsați. Îmi e destul de greu să caut printre atâtea postări, așa că scopul acestei cerințe e monitorizarea mai ușoară.

Complicat? Ba deloc! Concursul se desfășoară în perioada 12- 22 iulie, iar câștigătorul îl anunț în 48 de ore, deci până pe 24, cel târziu. El va avea la dispoziție încă 48 de ore să-mi trimită datele de contact, iar premiul va fi trimis prin poștă.

Sper ca acest premiu să vă încânte și să participați în număr cât mai mare! Nu uitați, comentariile se lasă pe Facebook. Și lăsați comentarii complete, pentru că altfel nu veți fi calificați! Multă baftă!

9 Replies to “Beauty giveaway

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *