Neața bună, oameni dragi! Încă o zi de luni a început, încă o săptămână, deci ne adunăm forțele și pornim în noua aventură. Vremea e la fel de potolită, de răcoroasă, de mohorâtă și totodată superbă! Toamna s-a așternut peste tot orașul și chiar mă simt din ce în ce mai bine. m-am trezit mai ușor, mai cu chef de viață, de scris, ba chiar și de muncă, aș putea spune. Cu produsele BeautyOne, despre care vreau să vă zic câteva cuvinte, am făcut cunoștință tot prin intermediul Galați Beauty Swap #3. Nu mai am mult și chiar o să termin aceste review-uri, apreciez enorm că au fost produse variate, nu creme de față, care au nevoie de mult timp pentru a fi testate. Cei de la BeautyOne comercializează mai ales produse pentru centre de înfrumusețare, centre SPA, și vorbim aici doar de produse profesionale.

Tocmai știind că produsele sunt de o calitate superioară, am fost foarte încântată de această perspectivă. Mi-a plăcut mult și modul de ambalare, punguța cu mesajul This bag contains magic făcându-mi ochii să sclipească din prima clipă! Iar când am descoperit un produs Paese și un tratament pentru păr cu ulei de argan de la CHI, lăudat de atât de multă lume, n-am putut decât să fiu curioasă și să pun mâna pe ele cât mai repede.

Fard-ceară pentru sprâncene de la Paese

Fardul de sprâncene de la Paese l-am primit în varianta Graphite și inițial mi-a fost un pic teamă pentru culoare. Dar ulterior s-a dovedit că nu aveam motive! Chiar dacă e gri, pe sprâncene se așează foarte frumos, fără a avea reflexii de genul. Pur și simplu le închide puțin la culoare și le evidențiază. Dat fiind faptul că eu am sprâncenele aproape blonde, mi-a fost de mare ajutor. Fiind și un fard-ceară, fixarea a fost instantă și de durată!

Tratament cu uleiuri de argan și moringa de la CHI

Multă lume a lăudat acest tratament pentru păr, iar eu am profitat la maxim de el, chiar dacă am primit o variantă travel size. L-am aplicat după spălare, pe părul umed, în cantitate mică. Nu am clătit, ci l-am lăsat să acționeze. Pur și simplu a făcut minuni! L-am folosit și după vopsire, știm cât de tare afectează părul vopseaua blondă, și a lăsat părul mătăsos, strălucitor și moale. Nici vorbă de păr despicat sau aspru! Îmi place! Și-l mai vreau! Mai am din recipient, dar mă gândesc cu groază la momentul când se va termina.

Produsele de la BeautyOne au fost pe placul meu și chiar mi s-au potrivit. Mi-aș dori să recumpăr tratamentul de la CHI, deși știu că e cam scumpicel, dar zic eu că merită. Mie mi-a plăcut cum a lăsat părul. Nu îl folosesc la fiecare spălare, ci doar ocazional, așa că nu mă pot pronunța asupra efectelor de utilizare îndelungată. Dar chiar și așa, e un AȘA DA! Voi ați folosit produse Paese și CHI? Cum vi s-au părut? Mai multe informații despre ele găsiți atât pe site, cât și pe pagina de Facebook.

24 Replies to “Cu BeautyOne, afacerea ta merge ca pe roate!

  1. Stiu ca CHI sunt produse profi si foarte bune pentru par. Nu stiam exact de aceasta firma si ma bucur sa vad ca au produse profesionale pentru ca voi apela si eu mai des la ei

  2. Eu tratamentele de par de genul celui de la CHI pe care l-ai incercat le folosesc la putin timp dupa spalarea parului. Adica stau cu prosopul pe par vreo 5 minute, apoi il dau jos si aplic uleiul (sau orice textura ar avea tratamentul pe care decid sa-l aplic) si imediat dupa usuc parul. Unele tratamente se activeaza mai bine de la aerul cald al uscatorului de par (de obicei cele pe baza de keratina). Insa mi-am facut un obicei din a le folosi pe toate in modul acesta, adica sa le aplic pe par inainte de uscare ♥.
    Esti o norocoasa la cate chestii grozave ai primit la Galati Beauty Swap 😀 .

    1. nu cred ca astept 5 min, dar stau un pic dupa spalare pana sa le aplic. de acum o sa incep sa si usuc parul. pana acum macar a fost cald

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *