Dacă sunteți deja părinți, cred că vă amintiți cu nostalgie cât de dificil a fost, cât de entuziasmați ați fost atunci când ați decorat camera și căutați cărucioare. Dacă nu sunteți încă părinți, vă zic sigur că veți avea un mic șoc atunci când veți avea un copil. Personal, nici nu vreau să mă gândesc. Mi-e teamă față de acea perioadă, mai ales că sunt conștientă că viața se va schimba complet. Un copil înseamnă o responsabilitate imensă, mai ales că cel mic depinde de tine. Și adevărul e că atunci când vine pe lume, va fi centrul universului. Pentru că e imposibil să nu iubești acea mică minune care știi că e dependent de tine. Tocmai de aceea, camera copilul și toată casa trebuie reorganizate pentru el. Ca să fie în siguranță, să nu se lovească, să aibă totul la îndemână (sau limitat, după caz).

Pe lângă camera copilului, care trebuie să fie mobilată cât mai aerisit, să fie cât mai puține corpuri, mai sunt și alte lucruri care îi sunt necesare. Gândiți-vă că în afară de pătuț, un dulap și ceva corpuri pentru jucării, nu ar trebui să te împiedici de alte chestii inutile. Dar pe lângă mobilă, gândește-te și la faptul că trebuie să ieși și afară cu cel mic. Deci cărucioarele, landourile, scaunele de mașină, toate sunt musai necesare pentru cel mic. Pune-le pe lista de cumpărături! Am găsit o varietate de cărucioare pe bekid.ro, care mai de care mai utile. Există atât cărucioare 2 în 1, 3 în 1, sport, multifuncționale, cu 3 roți, reversibile sau pentru gemeni.

De ce să alegi cărucioare cu mai multe functionalități?

Pentru că se poate transforma din cărucior clasic în landou, scaun de mașină sau cărucior sport. Și toate sunt extrem de utile într-o anume situație. Și ai mai multe piese pentru același preț. Unde mai pui că modelele de pe BeKid.ro sunt calitative și poți fi sigur că te vor duce ani buni, până cel mic va mai crește. Oricum ar fi, un cărucior este musai necesar pentru primii ani de viață.

Nu ezita să dai mai mulți bani pe un model cu mai multe dotări. Ia în considerare că ai nevoie de el pentru câțiva ani. Iar dacă ține loc și de landou, și de scaun auto, gândește-te că de fapt vei face o economie serioasă. Treaba mai frumoasă e și atunci când vin doi, la pachet. Bucuria e dublă, dar și munca e la fel. Atunci când ai gemeni sau tripleți, cred că e musai nevoie de ajutor. Nu de alta, dar un singur om să se ocupe de doi sau trei copii, e foarte dificil. Iar când vine vorba de cărucioare, în loc să iei două bucăți, mai bine ia un cărucior de gemeni, care este mult mai practic.

Un astfel de model va fi mai ușor de manevrat, mai simplu de folosit, și propice atât pentru perioada caldă, cât și pentru cea rece. Nu știu dacă ai noștri au avut atât de multe opțiuni, cred că la noi nu s-a pus problema de atâtea modele. Însă am crescut frumos. Dar dacă tot apar din ce în ce mai multe lucruri, mai ales de calitate superioară, e păcat să nu profităm.

Comfort sau siguranță?

Amândouă sunt de importanță capitală. Nu e nevoie să sacrificăm una pentru cealaltă. Pe BeKid.ro sunt sute de modele, care le îmbină. Trebuie să cauți atât un model care să reziste și iarna, care are husă și acoperitoare, dar totodată un model care să aibă șuruburi slăbite. Când vine vorba de copilul tău, întotdeauna e bine să te asiguri că ceea ce folosești pentru el e sigur, stabil și făcut din materiale prietenoase. Nu alege niciodată ceva ieftin și nu te mulțumi nici cu ceva mediu. Calitatea trebuie să primeze. Totodată, materialele pe care le alegi trebuie să nu cauzeze eczeme sau iritații, indiferent că vorbim de haine sau altceva.

Copilul tău este viața ta, bunul tău cel mai de preț. Întotdeauna trebuie să îl punem pe primul loc. Știu că posibilitățile nu sunt mereu cele mai mari, însă pentru cel mic trebuie să facem un efort. Pentru că, nu e așa, dacă nu ei rămân în urma noastră, atunci după ce vom fi amintiți și cine ne va duce dorul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *