Biblioteca bloggerului român

Biblioteca bloggerului român se vrea a fi o centralizare a lecturilor unui blogger. De ce? Păi ca să vedem şi noi cam cât şi ce citim. Şi dacă înţelegem ceva din ce citim sau citim în gol. Chinezu (imposibil să nu-l stiţi, mai ales dacă sunteţi bloggeri. Dacă nu sunteţi, vă spun eu, e un tip care ştie ce şi cum scrie, şi care a apărut şi la TV – “Brandu’ lu’ Chinezu’ “, pe Look TV) a propus această campanie, unde tot ce trebuie să facem e să facem un Top 10 al cărţilor citite (sau, top câte vrem noi) în 2013.
În 2013 am cumpărat 19 cărţi (cam puţine! În 2014 trebuie să mai salt numărul) şi am mai primit una. De asemenea, am mai şi descărcat de pe net. Minim 6. Şi le-am citit pe toate (mult, puţin?).

Dar Top 10 al meu arată cam aşa:
1. Irina Binder – Fluturi
2. Stieg Larsson – Trilogia Millennium – nu pot separa aceste cărţi, una fără alta chiar nu-şi au rostul
3. E.L.James – Trilogia 50 umbre – iarăşi nu le pot separa
4. Margaret Mazzantini – Nimeni nu se salvează singur
5. Yrsa Sigurdardottir – Suflete damnate
6. L. Marie Adeline – SECRET
7. Mons Kallentoft – Sacrificiul din miezul iernii
8. Camila Lackberg – Piază rea
9. Johan Theorin – Ecouri de dincolo de moarte
10. Liza Marklund – Prime-time

Multe titluri din seria autorilor nordici, cam asta m-a captivat anul trecut, dar sper ca anul ăsta să diversific. Voi ce aţi citit în anul care a trecut?

Pentru bloggeri: temă pentru acasă – scrieţi şi voi un articol cu top 10 al vostru al cărţilor din 2013 şi trimiteţi-l la chinezu@chinezu.eu. Pentru centralizare. Limita este până pe 31 ianuarie. Aşa că…hai să vedem care au fost cele mai citite cărţi din 2013 în rândul bloggerilor!

Later edit: nu stiu cum de-am putut uita de Fluturii Irinei Binder…oare la ce ma gandeam? Ii adaug acum,schimband topul

3 Replies to “Biblioteca bloggerului român

  1. Draga mea, ma bucur ca te-am descoperit! Te urmaresc si eu! Eu una nu mai am nervi sa stau sa citesc o carte si timp chiar mai putin, abia daca am timp sa dorm cinci ore pe noapte! Sau ma rog, folosesc timpul in alte scopuri! Pupici!

  2. Eu inca dispun de timp, de asta si profit, pt ca stiu ca o sa vina timpuri mai grele cand n.o sa mai am timp sa respir,d.apai sa mai citesc. Asa ca fac tot posibilul sa “devorez” cat mai multe carti acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *