Long time no mascara review! Cam așa aș putea rezuma ultima perioadă! Da, fără nicio mascara la control. Dar odată și-odată tot le vine rândul și le luăm la întrebări, nu? Nu am mai găsit ceva de care să fiu mulțumită de foarte, foarte mult timp. Deși am testat numeroase produse din categoria asta. Până când, la ultimul swap de la Galați, am pus lăbuța pe o mascara Big & Daring de la Avon. În general îmi plăceau rimelurile lor, mai ales SuperShock, ăla e clasic! Dar ceva noutăți… nu mi-au trecut prin mână. Am fost curioasă de el, deși, recunosc, nu mă așteptam la ceva wow. Că vorba aia… doar nu s-o apuca să facă mâncare și curat! Dar în privința a ceea ce promite… să știți că e de luat în seamă! V-am făcut curioase? Hai că am și poze!

Aceasta mascara vine într-un ambalaj de carton, o cutie care îi dă un aer profi. Rar am văzut rimeluri în cutii, de obicei au o folie protectoare pe deasupra lor și atât. Cantitatea de 10 ml este foarte generoasă și eu zic că va depăși lejer cele 3 luni recomandate pentru folosire. Recipientul este clasic, un pic curbat, ca să îl ții mai ușor în mână, cu design simplu, păstrând doar denumirea produsului.

Periuța este curbată și se mulează perfect pe gene! Are o formulă cremă-gel care permite să acopere fiecare geană în parte. Promite un volum de 6 ori mai mare, ceea ce e de apreciat!

Hai să îți arăt cum am perceput eu aceasta mascara Big & Daring!

Fără mascara
1 strat
2 straturi

Eu zic că diferența e vizibilă! Îmi place la nebunie cum curbează genele și cum le alungește. Se vede și o idee de volum, nu de 6 ori, dar rezultatul e frumos! Diferențe mari între 1-2 straturi nu prea sunt, doar să aveți grijă, dacă aplicați stratul 2 după ce primul s-a uscat complet, veți vedea că se formează acele pânze de păianjen. Cam ăla e rezultatul. Încarcă un pic, așa că nu exagerați cu aplicarea!

Îmi place! Merită! Mă bucur că cei de la Avon nu încetează să mă surprindă, chiar dacă iau produsele lor mult mai rar ca înainte. Mai sunt și chestii foarte bune, care îmi plac mult. Iar această mascara Big & Daring e pe lista de BIG LIKE! Voi ați încercat-o? Ce alte rimeluri mai recomandați?

30 Replies to “Big & Daring by Avon – yay or nay?

  1. Wow. Chiar arata misto la tine. Mie imi place mult cum se vede la prima aplicare. Cred ca este de ajuns si atata pentru un machiaj lejer. Si mie imi place aceasta mascara. Si le mai folosesc pe cele de la Rimmel London, pentru volum, mai ales pe cea cu portocaliu. De la Avon mai este tare misto crema depilatoare pentru mustata. 😛

    1. daaa, crema aia e mortala! e singura pe care am gasit-o si unica modalitate prin care reusesc sa iau parul din zona aia. e simplu si nedureros. si eu zic ca 1 strat e mai mult decat suficient, ca sa nu para nici prea incarcat

  2. Dap, diferentele sunt chiar vizibile! Parca ma tenteaza si pe mine. Il iau in calcul dupa ce le consum pe cele pe care le am desfacute. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *