Ziua bună, oameni frumoși! Toate femeile adoră bijuteriile. E un statement. Cred că putem afirma acest lucru fără să greșim. Spre exemplu, dacă mă întrebi pe mine, zic că nu-s mare fană. Și când mă examinez mai bine, hop! 2 cercei într-o ureche, 4 în cealaltă, verigheta plus 2 inele, 3 brățări cu pandantiv de argint și colier cu pandativ la gât. De unde au apărut atâtea??? Și eu care ziceam că nu port. Și da, am uitat de cele 2 pierce-uri, pe care le consider tot bijuterii. Nu port brățara, colier supradimensionat sau foarte mult aur, dar adevărul e că aceste accesorii fac parte din viața noastră. Și le alegem în funcție de caracterul nostru. Nu poți să mă pui pe mine să port o floare dacă nu e genul meu. Asta clar!

Cei de la SaraTremo ne-au fost sponsori la Danube Bloggers Meet și acum sunt fericita posesoare a unui colier extrem de elegant, placat cu aur de 18K. Da, este genul de bijuterie pe care aș purta-o strict la un eveniment. În viața de zi cu zi, am ceva mai gotic la care apelez, nu sunt adepta bijuurilor atât de finuțe.

Colierul Susan – alegerea ideală pentru o seară deosebită

Colierul placat cu aur alb Susan, pe care l-am primit eu, are un pandantiv în formă de buburuză, cu o bucățică de ceea ce aș numi eu perlă. Sau un înlocuitor. Nici nu contează, dat fiind faptul că ideea e foarte faină, iar modelul e deosebit! Pandantivul are un diametru de 1,2 cm.

Lănțișorul este clasic, lucrat finuț, reglabil în intervalul 40-45 cm. A venit într-o cutie premium, foarte frumos ambalat, cu certificat de calitate și conformitate.

Ce mi-a mai atras atenția de pe site e secțiunea de Piercinguri. Da, nu mă condamnați, sunt dependentă și cred că nu o să renunț la ele nici la 60 de ani! Materialul din care sunt confecționate este titanul, care are risc redus de alergii. Vă spun din experiență, cu argintul am avut mari probleme! Pe când cu titanul sau inoxul, nu.

Cei de la SaraTremo oferă bijuterii premium, importate din orașe cu tradiție în zona fashion. Transportul este gratuit la comenzi peste 200 lei, iar la comenzi peste 300 lei, primești și o bijuterie cadou. Iar prețurile sunt foarte accesibile, indiferent că vorbim de argint sau de bijuterii placate cu aur!

Bijuteriile SaraTremo sunt potrivite pentru orice persoană din viața noastră. Atât pentru doamne, cât și pentru domni sau copii, modelele sunt variate. Profesionalism ar fi cuvântul ce descrie perfect acest brand! Eu sunt extrem de încântată de colierul meu Susan și abia aștept o ocazie pentru a-l etala în toată splendoarea!

12 Replies to “Bijuterii cu suflet și aur de 18K de la SaraTremo

  1. Eu chiar nu port bijuterii, ori unde am evitat sa cumpar si automat nu am decat o pereche de cercei din aur si una din argint si un lantisor, cred si un inel, ori nu sunt de mine, dar mi s a pus pata de un pandativ, o aripa de inger, insa nu mai exista momentan pe stocul celor de la B&B collection, astept sa reapara, sper ca daca il cumpar, sa reusesc sa il pastrez la gat 💓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *