Ziua bună, oameni dragi! Azi vreau să vă vorbesc despre câteva produse primite tot la Galați Beauty Swap de la BioNike. Reprezentantul lor ne-a vorbit puțin despre beneficiile acestor produse și a împărțit cu generozitate o mulțime de produse tentante. N-am putut să mă abțin la unele din ele și le-am desfăcut încă din primele zile. Sunt anumite produse pe care le folosesc constant, sunt unele de care nu m-am atins încă, dar sigur o voi face la un moment dat. O să vedeți imediat despre ce vorbesc.

Primul produs a fost și cel care mi-a plăcut cel mai mult – spuma antimicotică Gynexelle. Folosesc produse speciale pentru igiena intimă pentru că nu vreau să risc nimic. Știu că este o zonă sensibilă și nu o dată am am avut probleme din cauza unor produse nepotrivite. De aceea am fost încântată de acest produs încă de la începutul folosirii. Nu conține parfum, gluten, și este testat pentru conținutul de nichel. Se prezintă sub formă de spumă, în ambalaj de 150 ml, iar sistemul de dozare este cu pompiță. 2-3 pompițe sunt suficiente pentru o spălare. Se recomandă pentru prevenția infecțiilor, dar și în tratamentul acestora. Nu este de neglijat nici în perioadele sensibile – sarcină, menstruație sau după naștere.

Crema Defence Body Anti-age pentru fermitate este genul de produs pe care eu chiar îl folosesc. Ok, încercăm să avem o alimentație sănătoasă și toate cele, dar e ideal să mai și ajutăm pielea cumva. Așa că astfel de creme pentru stimularea producției de colagen mi se par foarte ok. Eu o folosesc în fiecare seară și chiar sunt mulțumită de ea. Nu face minuni, așa că nu vă așteptați să scădeți în centimetri peste noapte, dar se observă diferența la aspectul pielii.

Scagel este un produs care ajută la dispariția cicatricilor. De când cu Aki, mâinile mele-s ca un câmp de bătălie, așa că un astfel de gel se cam impunea. Mă așteptam ca mirosul să fie insuportabil, întrucât conține 12% extract de ceapă, dar m-am înșelat amarnic. Pe lângă extractul de ceapă, mai conține și altele benefice pentru piele – aloe vera, dud, alantoină, vitamina E și tamarin. Se folosește de 2 ori pe zi și nu se aplică pe răni deschise. Într-o perioadă ce variază în funcție de vechimea cicatricei, aceasta se va estompa. Să știți că funcționează. La mine cicatricile sunt recente, dar o să încerc și pe unele mai vechi.

Crema Defence Hydra5 Radiance a fost o surpriză atât din punct de vedere al culorii, cât și a proprietăților. Când am desfăcut-o, chiar mă gândeam că pare un pic cam închisă și nu știam dacă mi se va potrivi. Asta a fost înainte să citesc informațiile de pe ea. Abia apoi am văzut că nu conferă culoare pielii. Cum adică, e așa colorată și nu colorează? Hmmm… ciudat! Nu cred. Dar… după cum vedeți și voi din poze, cam așa e. Este o cremă iluminatoare, ce conține pudră cu aceste efect, hidratează pielea și nu o colorează. Are o textură light, intră instantaneu în piele și lasă o senzație foarte plăcută. Unde mai pui că are și SPF 15! Ingredientele sunt și mai și – 5 forme active de acid Hialuronic având diferite greutăți moleculare, Fitocomplex împotriva radicalilor liberi, filtre UVA-UVB, unt de Shea, agenți concentrați pe netezire. Ce spuneți, v-am convins?

Gloss-ul Defence Color Crystal Transparent nu pot spune că e un produs pe care să-l folosesc constant, deși am observat că anul ăsta e în tendințe. Dă un efect frumos buzelor, deși e un pic lipicios, și are un miros demențial, dulceag. O să încerc să-l folosesc mai des, e anul gloss-urilor, așa că nu strică să-l am!

Cât despre vopseaua Shine On, observați că și Aki e interesat să vadă care-i treaba cu ea. Încă nu am folosit-o, pentru că părul meu e prea închis la culoare ca să prindă, dar o dată ce se va mai duce din negru, o să mă împrietenesc cu ea. Pentru că am scurtat părul foarte mult și am eliminat partea afectată, vreau ca de acum încolo să mă mai potolesc în ceea ce privește schimbarea culorilor, să încerc să nu mai folosesc decolorant sau vopsele cu amoniac. Prefer să iau din cele fără amoniac sau nuanțatoare în nuanțe mai naturale. Vopseaua asta va fi primul pas. Este nuanța 4.3, adică brun auriu. În cutie am regăsit destul de multe produse. Pe lângă revelator și crema colorantă, mai găsim și mască și șampon dermocalmant. Big like! Abia aștept să văd cum se va comporta pe părul meu. Vopseaua nu conține amoniac, resorcinol, conservanți, gluten, parafenilendiamină, și este testată pentru nichel.

O multitudine de produse, care mai de care mai interesante, din toate categoriile. Cei de la BioNike au fost extrem de generoși, fapt care mă bucură, pentru că am descoperit produse care chiar îmi fac bine, majoritatea pentru scalp/ten/zone sensibile. Faptul că nu au în componență produși sintetici, nichel, gluten, conservanți, parfum sau alte substanțe dăunătoare, mă face să-i apreciez și mai mult. Produsele lor le găsiți în magazinul online, unde aveți o gamă variată din care să alegeți.

Azi am scris mult, sper că nu v-am plictisit, dar cred că produsele meritau menționate. Dacă ar fi să fac un clasament, acesta ar arăta astfel – spumă antimicotică, cremă pentru fermitate, cremă iluminatoare, Scagel, vopsea de păr și gloss. Voi ați încercat vreodată produsele BioNike? Cum vi se par, cel puțin din descrierea lor?

12 Replies to “BioNike sau calea spre produse mai curate

  1. pe mine m-ai convins sa incerc scagel. Am niste cicatrici ramase de la niste bubite (cosuri pe care nu am fost dispusa sa nu la zgandar) si as fi tare curioasa daca le mai estompeaza putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *