Ziua bună tuturor! Astăzi vă fac o recomandare de local fain dacă sunteți din Brăila sau ajungeți pe aici. De câteva luni, Mr. tot insista să mergem la Bistro Barrier, despre care credeam că e deschis recent, dar am văzut că are deja un an de existență. Îl văzusem pe aplicațiile de mâncare, însă nu am comandat niciodată de la ei. Totuși, luni seară ne-am încumetat să mergem. Planul inițial era să coborâm pe faleză, însă din lipsă de opțiuni, am zis să încercăm și aici. Restaurantul e poziționat în Barieră, fix lângă McDonalds, deci poziția e chiar faină. Nu știam la ce să mă aștept, însă m-a surprins foarte plăcut.

E un local foarte chic, are și mese în interior, și în exterior. Ce mi-a plăcut la nebunie de la început până la sfârșit a fost servirea. Pur și simplu, băiatul a fost super amabil și atent la toate nevoile noastre. Big like și sper să rămână așa! Vorba lui Mr., parcă nu mai suntem obișnuiți să fim tratați cum trebuie, ni se pare ceva deosebit.

Cum este mâncarea?

Ex-ce-len-tă! Meniul e destul de variat, de la ciorbe, pizza, burgeri, pui, pește, paste, vită și oaie. Adică efectiv acoperă toate gusturile. Plus vinuri, limonade, cocktail, bere și tot ce mai vrei. Prețurile acceptabile. Sau mai bine zis normale pentru perioada asta. Aici depinde de fiecare. Părerea mea e că nu le poți avea pe toate la 10 lei pizza. Corectați-mă dacă greșesc. Sincer, nu o să înțeleg niciodată treaba asta, mergi la localul din colț, dar ai pretenția și de mâncare a la carte, și de servire exemplară. În viață, totul se plătește. Și asta e valabil și la restaurante. Dar să vă spun ce am mâncat.

Am avut tagliatele cu somon. O porție imensă, nu am mâncat-o pe toată, pentru că nu am putut. A fost cam 40 lei și pot spune că merită fiecare bănuț. Delicioase! Somon din plin, sos, baby spanac cum n-am mâncat niciodată. Am rămas surprinsă plăcut!

Am luat și o porție de papanași cu dulceață de vișine, absolut divini. Mari, pufoși, delicioși!

Nu am apucat să pozez decât limonada cu căpșuni. Am mai băut una, cu pepene galben. Ambele au fost foarte bune și răcoroase. Nu au fost nici exagerat de dulci, nici de acre. Au fost fix câte trebuie. Nu știu dacă au, nu am întrebat, dar mi-ar plăcea să găsesc la ei și limonadă cu ghimbir.

Per total, am fost tare încântată. Deși am mers un pic la ghici și nu știam nici unde e localul. Însă mă bucur că am ”riscat”, să zic așa. Mâncare bună, loc fain, atmosferă faină și muzică ok, liniște. Le-a întrunit pe toate! De acum încolo o să mă orientez și pe aplicațiile de mâncare către ei! Cine e din Brăila, știați de acest local? Pentru cei din alte orașe, ce local recomandați, pe care îl apreciați enorm, din zona voastră?

8 Replies to “Bistro Barrier – mâncare bună și atmosferă faină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *