Ziua bună, oameni faini! Țin să vă anunț că de astăzi începe Black Friday de vară la Notino, ceea ce înseamnă că se dă verde la cumpărături! Da, ați auzit bine, reduceri la parfumuri, la cosmetice, la produse de make-up, adică tot ce ne interesează. Eu nici nu știu unde să mă îndrept mai repede, dar aș vrea să vă fac nu una, ci două recomandări de la Calvin Klein, brand care e și el în promo și la care aveți 20% reducere pentru parfumuri.

Cele mai îndrăgite parfumuri din sezonul rece și sezonul cald sunt ambele de la acest brand. Și pentru că e Notino Black Friday, de ce să nu vă faceți rezerve din parfumurile preferate sau să profitați să vă completați seturile cu gelurile de duș sau cremele de corp asociate? Prețurile sunt mult mai bune în această săptămână și eu deja mă gândesc la un parfum pe care îl am în variantă mini, dar aș vrea-o și pe cea mare. Vă țin la curent dacă reușesc 😀

Calvin Klein One – aroma fresh de vară care te încântă

Despre Calvin Klein One v-am mai vorbit într-un articol separat și mă repet, e cel mai mișto parfum de vară pe care l-am ales până acum. Și pe nemirosite!

Note vârf – ananas, bergamotă, cardamom, lămâie, mandarină, papaya, tonuri verzi
Note inimă – iasomie, lăcrămioare, nucșoară, rădăcină de iris, trandafir, violetă
Note bază – cedru, chihlimbar, lemn de santal, mosc, mușchi de stejar
Toate notele fac din el un parfum ușor, cu un miros citric extrem de plăcut, care nu afectează simțul olfactiv.
Calvin Klein Reveal – aroma dulce a iernii

La polul opus se află Calvin Klein Reveal, care este o capodoperă a iernii. Cu un miros dulce, destul de greoi, extrem de persistent și de senzual, reprezintă parfumul meu preferat în sezonul rece.

Note vârf – piper alb, piper negru, piper roz, sare
Note inimă – cihlimbar, iris
Note bază – cașmir, lemn de santal, mosc, vetiver
Combinația de sare cu piper mi s-a părut extrem de interesantă din prima clipă. Am fost intrigată și totodată plăcut surprinsă de această contradicție. Notele de bază fac din Reveal un parfum floral-lemnos extrem de reușit.
Acestea fiind zise, sper ca recomandările mele să vă ajute un pic în alegerea unui nou parfum. Dacă nu de vară, poate vă va da un imbold pentru ceva de sezon rece. Eu în mod cert mă voi orienta spre câteva produse, chiar dacă nu spre parfumuri, cel puțin spre îngrijire. Cei de la Notino au niște oferte mult prea bune de care să nu profităm!

24 Replies to “Black Friday de vară la Notino

  1. De Calvin Klein avem momentan cate unul fiecare. Acum eu tanjesc dupa un parfum de la YSL si Mr. vrea sa ii recumpar Le Male Ultra. De data asta castiga el si vad eu lunile viitoare cand mai prind o oferta la al meu.

  2. Niciodata nu am comandat de pe acest site, si cum nu stau in Romania, e chiar un pic mai greu sa comand. Dar reducerile astea…. Of! Tare ma ispitesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *