Atunci când vine vorba de renovare, un element important este cu siguranță, parchetul. Noi avem în aparatament parchet din acela vechi, masiv, însă am stat foarte mult timp în cumpănă dacă să îl recondiționăm sau să îl schimbăm. Decizia a fost una foarte grea, însă ne-am hotărât! O să punem alt parchet peste cel deja existent. De ce să nu îl scoatem? Pentru că va ține mult mai cald în casă cu parchetul vechi dedesubt. Însă acum, că decizia e luată, ce parchet să alegem, și de unde îl luăm? Pentru mine a fost o decizie ușoară pentru că am aflat de promoția de Black Friday la Valprestparchet.ro. Astfel, știu că sunt promoții foarte bune la parchet lemn dublu și triplu stratificat și voi găsi un model care să îmi placă la super preț! Când vine vorba de reduceri, nimic nu mă oprește!

Intră în BF toată gama de parchet dublu și triplu stratificat, așa că ai de unde alege un model pentru casa ta. Încă mă gândesc la ce versiune o să mă opresc, dar știu că îmi plac extremele – ori ceva foarte deschis la culoare, ori ceva foarte închis. Și adevărul e că la câte modele sunt, îmi va fi destul de greu să aleg. Dar mai am timp câteva zile, pentru că perioada de promoții o să dureze toată luna noiembrie! Da, ați auzit bine, o lună întreagă de prețuri prietenoase. Se va împărți în etape, primele două zile vor avea cele mai mari reduceri, de până la 70%, urmând ca apoi să fie reduceri de până la 50% toată luna. Ziceți voi că nu e afacere!

De ce să alegi parchet lemn dublu și triplu stratificat?

Acest tip de parchet stratificat a fost inventat în anii 1960 și de atunci se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Asta pentru că este un tip de parchet ce seamănă foarte bine cu cel masiv. Totuși, prețurile spun totul, fiind mult mai accesibile. Și asta e un mare plus pentru perioada în care ne aflăm, dat fiind faptul că totul se scumpește.

Parchetul dublu stratificat vine cu un finisaj constructiv, astfel că după montaj va fi gata de ”utilizare”, să zicem astfel. E foarte ușor de montat și este foarte flexibil, astfel că oricine îl poate pune pe poziții. În plus, poate fi folosit și pentru încălzirea în pardoseală fără probleme!

Parchetul triplu stratificat este format, așa cum zice și numele, din trei straturi – cel de bază, stabilizator, ce are contact cu planșeul, cel de mijloc, alcătuit dintr-un lemn de esență mai moale, și cel superior, alcăuit din lemn de esențe diferite. Acesta este astfel proiectat încât să asigure stabilitate, dar și rezistență la umezeală și variații de temperatură. În plus, stratul superior poate fi rașchetat și refăcut atunci când se uzează.

Parchetul poate fi o alegere complicată, însă prețul redus poate fi un factor decisiv. Bineînțeles, nu e ok nici să cumperi de unde e mai ieftin și atât. Însă la Valprestparchet.ro, reducerile de Black Frisay chiar sunt adevărate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *