Nu știu dacă ați aflat, dar majoritatea magazinelor dau drumul la Black Friday anul acesta ceva mai devreme. Adică nu va mai fi în ultima vineri din lună, ci pe data de 15 noiembrie. Cei de la Notino s-au gândit să ofere chiar mai multe ocazii de a profita de reduceri, așa că organizează 2 valuri de Black Friday 2019 – între 11-17 noiembrie, când vor exista reduceri de 15% la toate parfumurile folosind codul black, și între 25.11-01.12, când vor fi reduceri de 20% la anumite branduri populare folosind codul black20. Timp de 2 săptămâni vom fi răsfățați cu oferte care mai de care, așa că e un prilej foarte bun de a face cadouri sau de a pregăti darurile lui Moș Crăciun. Credeți că e prea devreme? Cred că nu vă dați seama cât de repede trece timpul….

Parfumuri pentru toate buzunarele și branduri care rezistă timpului

Îmi aduc aminte de vremea când eram reprezentant Avon și avem în portofoliul meu doar parfumurile lor. În acest moment nu mai am niciunul, m-am upgradat un pic, dar nu pot uita primele mele iubiri – Sensuelle, Fleur sau Nuit de la Christian Lacroix. Țin minte că am strâns bănuți pentru acel parfum destul de mult timp, nu mă înduram să dau 80 lei pe el 😀 Să nu mai spun de Today, care era preferatul vară-mii și încercam să i-l iau la zilele speciale de peste an.

Anii au trecut, nu mai am parfumurile lor, dar încă recomand produsele din gamele lor. Eu încă folosesc gelul intim, uleiurile de păr și produsele pentru ten. Nici cele de make-up nu le dau deoparte. Și parcă iar mi se face dor și m-aș desfăta cu un parfum nou, am văzut destule de multe apărute recent.

Ce cadouri facem de sărbători?

Eu am de gând să profit de reduceri Black Friday de la Notino pentru a achiziționa și ceva cadouri pentru cei dragi. Un parfum, o lumânare parfumată sau ceva pentru casă, produse de care știu că au nevoie, poate și niște cosmetice mai sofisticate. Am destul de multe persoane în jurul meu și îmi place să le fac bucurii.

Personal, iubesc parfumurile de la Calvin Klein și Guess, dar știu persoane care s-ar bucura să primească orice. Când vine vorba însă de cadouri de Crăciun, nu îmi place să le las la întâmplare. La Notino poți să cauți cadouri pentru cei mici, pentru cei mari, în funcție de preț sau de legătura pe care o aveți. Poți alege și cadouri mai ieftine, și cadouri de lux. Important e doar să stai geană, că oferte sunt!

Fie că vorbim de electrocasnice, electronice sau cosmetice, Black Friday este cu siguranță un moment mult așteptat. Faceți liste, puneți mâna pe mouse și fiți primii la reduceri! Notino dă drumul încă de luni, așa că aveți timp să furați startul!

2 Replies to “Black Friday e și despre… parfumuri și cosmetice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *