Ziua bună și un început de săptămână minunat! Începând de azi, pot spune că luna asta devine mai bună, iar Black Friday-ul își face simțită prezența și mai intens. Da, cei care nu ați auzit până acum, să știți că vineri, pe data de 13, e ziua ce mare. Și la fel și-n tot weekendul ce urmează! Dar la Notino mereu e ceva mai bine decât în toate celelalte părți – urmează trei săptămâni pline de reduceri! În fiecare săptămână vor fi surprize și reduceri noi. Dar în perioada 9-15 noiembrie avem până la 70% (!!!) reducere la toate produsele! Asta da veste bună, pregătiți portofelele!

Black Friday la o mulțime de produse, reduceri reale!

Deși a fost un an dificil, Black Friday 2020 înseamnă reduceri pe bune la foarte multe produse, indiferent de gamă! Cei de la Notino au grijă de sănătatea noastră și ne încurajează să nu dăm iama prin magazine, ci să rămânem în online, că e mai safe! Și pentru asta au pregătit atât de multe surprize, încât îmi e greu să le și enumăr.

Eu am decis ca în perioada asta să mă mișc un pic în direcția cadourilor de Crăciun, dat fiind faptul că nu știu ce mai urmează, așa că e bine să studiez problema încă de acum.

Mi-au rămas ochii un pic pe câteva parfumuri bărbătești, pentru că eu am suficiente. Sincer, aștept să mai termin, stau foarte cuminte. Dar pentru Mr., am găsit două variante care îmi plac la fel de mult. Bine, poate Hugo Boss câștigă un pic în fața parfumului de la Armani.

Hugo Boss BOSS Orange Man

Apa de toaletă Hugo Boss Orange Man îmi place la nebunie și mi se pare un parfum minunat de zi cu zi! Vorbim de un parfum fresh, lemnos și picant, cu note de măr, piper și vanilie la bază. Deși eu de fiecare dat când îl miros simt ceva gen coajă de portocală în el. Se simte foarte bine doar cu 1-2 pufuri, deși e o apă de toaletă, nu de parfum. Cantitatea de 100 ml e foarte spornică, iar aroma e perfectă și pentru zi, și pentru seară. Unde mai pui că e foarte accesibil!

Armani Acqua di Giò Profumo

O apă de parfum profundă, ideală pentru seară.  Parfumul de la Armani e ușor mai elegant decât cel de la Hugo Boss și clar, ceva mai scump. Dar merită din plin! Un parfum aromatic, cu accente acvatice, are note marine, de salvie și tămâie. Este intens, însă fără a fi grețos, ci doar masculin. Da, poate că prețul e un pic mai mare, dar și calitatea e de top!

Sunt două parfumuri care ar încânta orice bărbat, ideală pentru fiecare moment al zilei. Unde mai pui că au reduceri substanțiale în perioada de Black Friday! Așa că nu vă rămâne decât să profitați și de ce nu, să începeți să alegeți cadourile de Crăciun încă de pe acum! Voi pe ce ați pus ochii la Notino Black Friday?

10 Replies to “Black Friday cu reduceri de 70% la Notino

  1. Bineînțeles că am profitat de reducerile lor și am pus deja o comandă iar mâine va ajunge coletul și voi putea să mă bucur de produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *