Ziua bună, oameni frumoși! Prima zi de luni din an e decretată a fi cea mai depresivă și e numită și Blue Monday. Asta probabil și pentru că majoritatea se întorc la muncă (da, știu, nu toți, mulți au început dinainte). E și cazul meu, dar ferice de noi, că nu facem mare lucru azi și avem zi scurtă. Așa că m-am gândit că avem  nevoie de ceva pentru răsfățul propriu, ceva care să ne scoată din amorțeală. Am în plan să merg la sală, apoi să sărbătorim cum se cuvine ziua de Sf. Ion, că e ziua lui Mr. Așa că.. La mulți ani tuturor ce-și serbează ziua de nume! După asta, gata cu sărbătorile, e rost de planuri mai serioase!

La Galați Beauty Swap #4 am primit mai multe produse și nu am apucat să scriu despre toate. M-am gândit că produsele Elemis, de la Adda Shop, sunt ideale pentru un început în forță. Am primit de data asta gelul de duș și crema de corp cu Fangripani și Monoi, care sunt pur și simplu minunate! Miros demențial, ambalajul e luxuriant, îți dau o stare de bine. Per ansamblu, sunt niște produse de lux, pe care vă doresc să le încercați. Apropo, pe Insta am un concurs unde le puteți câștiga, împreună cu alte produse, așa că vă aștept acolo!

Arome de vis, texturi delicate…

Eu am primit variantele travel-size, de 50 ml, dar pe site găsiți variantele full-size, de 200ml. Gelul de duș este de fapt versiunea cremoasă, care trebuie folosită în cantitate mai mare. Face o spumă delicată și miroase dulce, dar fain. Are o aromă de parfum scump, așa am perceput-o eu. Și crema de corp are aceleași caracteristici. Uleiul de Monoi catifelează, iar florile de Tiare și de Fangripani sunt suficient de parfumate pentru a nu mai avea nevoie de altceva.

Folosite împreună, sporesc răsfățul pielii, o curăță, o parfumează delicat, și chiar îți dau o stare de bine. Adio, Blue Monday! Nici nu veți simți când și cum a trecut. Produsele Elemis sunt niște cadouri perfecte pentru persoanele pretențioase, așa că vă sugerez să le aveți în vedere. Doamnele vor fi cu siguranță extrem de încântate la vederea lor! Pe pagina de Facebook găsiți și mai multe detalii despre gamele lor de produse, dar vă zic sigur că aveți de unde alege.

Sper să treceți cu bine de acest Blue Monday și să vă faceți ziua mai frumoasă prin metodele preferate. Sper ca tot anul să o ținem într-un răsfăț și să avem mai multă grijă de noi! Vă urez tot ce e mai bun, și să luăm ce e mai bun din orice!

23 Replies to “Blue Monday? Hai să ne relaxăm, zic!

  1. La multi ani lui Mr. A fost si ziua la al meu asa ca am sarbatorit cum se cuvine cu o prajitura buna, buna si o mancare la fel de buna de la greci. Noroc ca anul asta nu mi-am propus sa tin dieta. Cat despre produsele cosmetice si rasfat, am inceput anul bine, cu produse noi in dulap si chiar ma bucur de ele cat pot de des. Vreau sa le incerc si pe cele de la Elemis ca am auzit doar cuvinte de lauda despre ele. Ce e aia Blue Monday, eu sunt tanara pensionara nu stiu de asa ceva. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *