Neața bună, oameni frumoși! Aseară am făcut un hei rup cu fetele de unde am lucrat și am participat la evenimentul creat de Cinema City, Ladies night. Filmul ales pentru vizionare a fost Book club, o comedie despre 4 prietene care au înființat un club de carte. E un film pentru femei, nu degeaba a fost ales pentru seara fetelor, deci bărbați, voi chiar nu aveți ce căuta, nici măcar în misiune de cercetare! Am văzut 3-4 nefericiți în sală, dar sincer, cred că au fost pedepsiți sau ceva de genul…

Ceea ce mi s-a părut tare drăguț a fost cadoul oferit fiecărei reprezentante a sexului frumos de către angajații Cinema City, înțeleg că a fost o sponsorizare din partea magazinului online Elefant. Am primit o ojă Rimmel 60 seconds și un gloss de la Max Factor, precum și un cod de reducere de 10% la comenzile plasate pe Elefant.ro. Drăguț!

4 prietene – Diane, Vivian, Carol și Sharon se întâlnesc de foarte mulți ani și discută despre cărțile pe care le citesc. Carol este femeia cu o căsnicie frumoasă și de durată, Vivian este tipa nonconformistă care nu se leagă de niciun bărbat, Diane este mama cu 2 fete căreia i-a murit soțul anul trecut, iar Sharon este judecătoare federală, o tipă dură, care a divorțat în urmă cu 18 ani. Toate au o existență monotonă până în momentul când decid să citească 50 de umbre ale lui Grey. Atunci încep ele să se gândească la importanța sexului, la iubire, la reinventarea relațiilor și retrăirea vieții lor.

Aceste femei sunt destul de în vârstă, dar comedia mi se pare potrivită pentru orice tipă care vrea să râdă! Fazele comice sunt numeroase și chiar merită din plin o vizionare cu prietenele. La noi, sala a fost destul de plină, noi însene am fost 6 zăpăcite, și zău că vreau să repetăm experiența! Filmul e bun, nu de Oscar, clar, dar nu asta voiam, nu-i așa? Voiam timp petrecut frumos împreună. Și asta am avut! Unde mai pui că Jane Fonda, la cei 80 de ani ai ei, ne-a făcut invidioase pe toate! Cum de arată femeia asta așa????!!!

Vă las cu trailerul și vă recomand să mergeți cu gașca de fete la acest film! Merită din plin!

40 Replies to “Book club – recenzie de film

  1. 😀 M-am distrat copios cand am citit aceasta fraza :” Am văzut 3-4 nefericiți în sală, dar sincer, cred că au fost pedepsiți sau ceva de genul…” Pare un film care merita vazut.

  2. Intamplator una din prietenele mele imi povestea in aceasta dimineata de acest film, cu propunerea de a-l viziona in gasca, pentru ca, asa cum ai zis si tu, numai asa are farmec. Thanks for tips!

  3. Clar pare să fie un film pe care mi-ar plăcea să-l văd. O să sun prietenele să aranjăm o „girls’ night out”, tot niște zăpăcite și noi. :)) Să te bucuri de cadourile primite, chiar pare să fi fost o seară de răsfăț pentru fete! Super!

  4. Ce tare e filmul! Adica am vazut trailer-ul si acum abia astept sa-l vad la cinema. Sa traiesti o mie de ani pentru recomandarea asta si sa mai faci si altele la fel de bune ^_^

  5. Cred ca am vazut o reclama cu ladies night, dar la mine este mai complicat sa ies seara si cu atat mai putin singura. Asta implica diverse alte atributii pe care trebuie sa le pun in carca cuiva. Ma bucur ca a fost o experienta interesanta pt tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *