Ziua bună, oameni dragi! În weekend am participat la primul eveniment al bloggerițelor de beauty din zona Bucovinei, organizat de fetele din zonă, în principal de Camelia de la Darkpassion.ro, și anume Bucovina Beauty Bloggers Event #1. Ce am căutat noi (adică eu, Violeta de la Lucruri interesante și Georgiana de la Frumusețea vorbește) la Suceava, dacă Brăila e în Muntenia, nici măcar în Moldova, la 350 km distanță de casă? Păi… sincer, din punctul meu de vedere, eu am vrut să le cunosc pe fete și vorba Claudiei (Claudia’s Choice), e bine să dai o față omului cu care vorbești online. Nu zic niciodată nu unei plimbări, ba chiar îmi place să văd locuri, oameni, mai ales când e vorba de fete cu care am avut contact, mai mult sau mai puțin, pe tema de beauty. Dar hai să o luăm cu începutul.

Violeta a fost cea care a venit cu ideea, încă de acum mai bine de o lună, când încă se tatona terenul. Nu eram foarte hotărâtă, dar pe măsură ce timpul a mai trecut, am știut că vreau să merg. am cooptat-o și pe Georgiana, zis și făcut, așteptam ziua cea mare. Sâmbătă dimineața am  plecat pe o vreme superbă din Brăila, dar de la Adjud am prins doar ploaie, chiar îmi stricase buna dispoziție la un moment dat. Dar am mers ok, a fost drumul liber. Am ajuns la Suceava, un oraș destul de ciudățel pentru un nou venit (dar a doua oară îmi dau licența de ghid aici!), am găsit cazarea, am găsit localul unde trebuia să ne întâlnim cu fetele, detaliile tehnico-administrative au fost bifate.

Țin să vă spun că ne-am întâlnit la ceainăria Sakura, un loc fenomenal, decorat frumos, cald, primitor, și unde am băut cel mai bun frappe din viața mea. Bate Starbucksul la fundul gol, să mă exprim așa! Unde mai pui că ne-a fost oferit câte un ceai cu mango, ceea ce ne-a încântat peste măsură, a fost un gest frumos! Am fost 11 fete cucuiete – noi 3, Cami, Claudia, Paula, Alina, Alexandra, Andreia, Cami 2 😀 (Apetrei) și Ioana. Am primit o mulțime de bunătăți, fetele s-au întrecut pe sine și au adus o mulțime de sponsori, ne-am întors cu portbagajul plin. Au fost prezenți reprezentanții BioNike, iar Alin Mărunțelu (de data asta am reținut numele! Ha!) ne-a făcut o prezentare consistentă. Doamna Liliana Vîntur, directoare de zonă a Oriflame, ne-a făcut o surpriză tare frumoasă! În mijlocul nostru a fost și reprezentanta salonului Nomasvello, un brand pe care personal, îl apreciez, dar și televiziunea locală Intermedia , unde a fost o secțiune dedicată primului event de gen, Bucovina Beauty Bloggers.

De la Malika am avut ocazia să vedem gențile Lucy, o premieră pentru România. Ele sunt fabricate în Italia și sunt apariții noi, inedite. Au făcut senzație, ce-i drept, printre iubitoarele de fashion!A fost un eveniment tare fain, am discutat îndelung cu fetele și abia aștept să le revăd, știu că acest lucru nu se va putea prea des, dar cel puțin acum am o conexiune mai stabilă cu fiecare din ele! Sâmbătă seara am mers și în Jumbo, în Iulius Mall, duminică am tras o fugă la Cetatea Sucevei (se potolise ploaia), și cam asta a fost excursia. Puțin, dar intens!

Sunt foarte încântată că am făcut-o și pe asta! Bucovina Beauty Bloggers Event a fost un succes total, eu așa îl privesc, și mă bucur că am fost și noi o părticică din el! Urmează zile întregi de testări de produse, dar și multe review-uri!

37 Replies to “Bucovina Beauty Bloggers Event #1 – sau cum a ajuns Brăila la Suceava

 1. Ma bucur ca v-ati intalnit si in offline, tare as vrea sa particip si eu la un astfel de eveniment, dar in zona mea nu se fac. Abia astept sa ne prezinti produsele testate.

 2. Ma bucur ca am intalnit o persoana asa ca tine (cu tot ca eu…poate ca te-am suparat sau nu 🙁 ) , ma bucur ca am fost la acest eveniment si poate vom mai avea aceasta ocazie. Te pup

  1. tu o sa fii ciufulita! iti zic sigur! ca tot ai impresia ca deranjezi. asa ca next time, te pun pe capota :)))

 3. Ce dragutele fetele ca v-au primit/invitat la eveniment! Chiar ma gandeam, cand am vazut pozele de pe Facebook, ca eu stiam ca nu esti din Bucovina.

  1. daaa, am fost incognito 😀 vorba vine, dar ne-a parut bine ca fetele ne-au chemat si am putut sa ajungem!

 4. Si mie mi-a placut mult la event si ma bucur ca am avut ocazia de a participa la acesta.
  Le felicit pe fete pt tot ce au facut!
  Si ma bucur ca ne-am revazut!

 5. Ce dragut ! Si eu am participat la 2 astfel de evenimente organizate la noi in oras si chiar mi-as dori sa se mai organizeze, e tare bine si placut sa te intalnesti cu persoane dragi, pe unele cunoscandu-le poate doar din online. Sunteti tare frumusele!

 6. Super eveniment, cu fete frumoase și blogg-uri pe măsură! Pe unele dintre ele deja le-am găsit și le citesc cu drag. Fiind la început de drum cu blogul, pot doar să visez că într-o zi voi participa și eu la un astfel de eveniment și vă voi cunoaște personal. Pupici și mult succes în continuare!

  1. multumim mult! sa fii sigura ca ne vom intalni la un moment dat! am in plan sa cunosc cat mai multe bloggerite! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *