Ziua bună și un început de săptămână minunat! Vremea e capricioasă, dar în mare parte destul de caldă, cel puțin pe timpul zilei. Tocmai de aceea am trecut la tricouri și nici nu am mai îmbrăcat bluze cu mânecă lungă de ceva timp. Și pentru că vorbim de tricouri, pot spune că detest ca acestea să aibă ceva sintetic în ele. Mai ales când sunt căldurile alea mari, simt că nu pot să respir. M-am ferit de sintetic cât am putut pe perioada verii. Am probleme cu transpirația, iar materialele acelea o accelerează. Tocmai de aceea simt că bumbacul e prietenul meu. Prietenul tricourilor și al temperaturilor ridicate. Pentru că mă face să mă simt mai bine și e mai răcoros. Dacă și tricourile sunt ceva mai largi, e și mai ok. Ultima comandă de la Femme Luxe a conținut doar tricouri, dar din 4 piese am primit 3.

Materialul e bumbac 100%, fapt de care sunt foarte încântată, iar mărimea aleasă de mine a fost S/M. Nu neg, îmi e dor să fac puțin shopping fizic, dar când am văzut aglomerația din 2-3 magazine deschise, am zis că nu e cazul să risc, ci să rămân la cumpărăturile online. Nu de alta, dar știu deja mărimile, sunt mai safe, nici nu mă îmbulzesc. Deci cred că mai trece ceva timp până merg în vreun magazin.

Tricouri basic din bumbac

Tricourile sunt basic, destul de simple, diferă doar mesajul de pe ele. Ah, și culoarea. Am primit două negre și unul alb. No worries. Pentru perioada asta e ok și pe negru, nu mi-e atât de cald. Plus că merg tare bine atât cu jeanși, cât și cu pantaloni normali. Chiar mă uitam la categoria Joggers, văzusem ceva din imitație de piele tare interesant, aș fi vrut ceva diferit. Babe, Paradise și In a world where you can be anything, be kind, mi se par mesaje drăguțe, inscripții safe. Nimic prea indecent, nimic prea decoltat 😀 Ba chiar mi-a plăcut că au scos și tricouri cu mesaje care îndeamnă la stat în casă.

Sunt foarte multe modele disponibile, dar da, așa cum au zis și colegele de breaslă, era fain să fie pe mai multe nuanțe. Îmi plac mie alb și negru, dar parcă prea monotone… Mergeau mai multe culori, să le asortăm mai multor ținute. Nu neg, e mai simplu așa, dar totuși. Nu le-am spălat și nu știu cum se comportă, dar teoretic, bumbacul fiind 100%, nu ar trebui să pățească nimic. Sper ca cel alb să nu se îngălbenească în timp.

Pentru vremea schimbătoare, recomand cu mare încredere și seturile lor Loungewear. Am și eu unul și chiar e ok, materialul e bun, nu ca bumbacul 100%, ci cu ceva sintetic în el, clar. Nu de alta, dar trebuie să fie elastic, numai bun atât de stat în casă, cât și pe afară. Nu de ieșit în oraș, clar. Please, nu ieșiți în trening! Oh, detest când văd asta!

Livrare rapidă – parteneri de încredere

Niciodată nu am avut probleme cu livrarea cu cei de la Femme Luxe. Am tot auzit păreri împărțite, cum că ba vine prea târziu, ba nu merge urmărit coletul. Sincer, nu l-am urmărit niciodată. Știu că la 2 săptămâni după ce a fost expediat trebuie să vină. Mereu la poșta locală, O singură dată cred că a venit prin curier. Acum vreun an. Lumea vorbește că primește și mai repede. Nu mi s-a întâmplat. Dar nu mă deranjează. M-am obișnuit.

Prețurile hainelor nu mi se par exagerate, ba sunt chiar prețuri de mall de-al nostru. Și ținând cont că modelele nu le-am văzut pe aici… doar ceva similar pe la New Yorker. Dar așa cum am zis, nu mă simt ok să mă bulucesc cu o mare de oameni încă. Așa că rămânem tot în online. Fie că voi comanda tot T-shirts, rochii, seturi de două piese sau altceva, știu exact la ce să mă aștept. Nu am avut surprize decât rareori la mărimi. În rest, comanda vine, nu îmi place că nu mă anunță nimeni că ceva anume nu e disponibil, dar nah… avantaje și dezavantaje.

Bumbacul rămâne preferatul meu în orice situație, indiferent despre ce piese vestimentare vorbim. Iar vara e de un real folos! Așa că dacă și voi aveți nevoie de tricouri noi în garderobă, le recomand cu drag pe cele de la Femme Luxe. Dacă anul trecut am nimerit ceva sintetic (cred că era alt model), anul acesta am fost super mulțumită de ele!

27 Replies to “Bumbacul – prietenul verilor toride

  1. Sunt foarte faine tricourile tale! Eu vara obisnuiesc sa port haine cat mai lejere, in special rochite. Dar nu uit nici de tricourile albe, pentru care am o adevarata obsesie.

  2. Bumbacul este într-adevăr prietenul nostru cel mai bun și cel mai fidel.
    Doar cu ajutorul pieselor din bumbac reușim să ne păstrăm pielea sănătoasă, să facem față provocărilor verii.
    Sa le porți cu drag!

  3. Si eu aleg sa port bumbac in zilele calduroase, haine cat mai deschise la culoare si realizate din materiale subtiri. Fain outfitul tau. 😘😘

  4. Si mie imi place sa caut produsele din bumbac pentru pe vara 🙂
    Multumesc pentru recomandarile femme, au produse faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *