Ziua bună, oameni frumoși! Ieri am primit ultima cutie Buzz Box Selection, un concept minunat și interesant, în care primești cutii sezoniere. Nu sunt chiar beauty box-uri, pentru că au și altfel de produse în ele, dar le recomand cu căldură. Pentru vreo 30 sau 40 lei puteți testa produse tare faine, ce valorează în mod cert mult mai mult. Cutia din acest sezon sincer nu m-a prea dat pe spate ca celelalte… nu știu de ce. Probabil pentru că a ajuns și târziu, probabil și pentru că deja știam ce o să primesc, probabil și din cauză că Buzz Box Deluxe a avut ediție dedicată brandurilor românești. Mă gândesc că așa puteau să le facă pe ambele. Discrepanța a fost un pic cam mare între cutii… și nu e vina nimănui că au stocuri limitate și nu reușim să le comandăm pe ambele.

Prezentarea a fost superbă! Ca de obicei, recunosc. Frumos lucrată, colorată, nici nu am ce să mai cer! Nici produsele nu au fost rele, ținând cont că erau câteva despre care mă întrebam cum sunt. Eu am reușit să prind abonamentul Selection, l-aș fi luat și pe cel Deluxe, dar s-a epuizat repede. Chiar și acum mai sunt disponibile pe site doar câteva abonamente Selection (cutiile de vară, toamnă și iarnă). Le găsiți aici, poate vă tentează.

Ceva dulce îți înseninează ziua!

Multe dulciurele. Parteneriatul cu Nutrivita se vede, în fiecare cutie sunt cam 3 chestii dulci. Madlenele le-am încercat, sunt tare faine. La fel și napolitanele de la Sarialis. Sunt tare dulci, numa bune când ți-e poftă, și-s prietenoase cu silueta. Biscuiții de la Gerble sunt o noutate, i-am încercat azi la cafea și au fost super buni. Nici prea dulci, nici prea tari, exact textura care trebuie.

Rufe mai curate și mai parfumate

Eram mega curioasă de detergentul Lenor! L-am tot văzut pe toate părțile, pe toate ecranele, dar sincer, deja am dero lichid de la Sano cât să-mi ajungă cel puțin un an de acum încolo. Așa că nu voiam să mă mai încarc și cu altceva. Dar nu poți să refuzi când cineva îți citește gândurile, nu-i așa? Am primit o cutie cu 15 capsule Lenor All in 1 Pods, pe care deja am desfăcut-o și am pus-o la treabă. Am băgat-o fără balsam, are un miros plăcut, dar foarte subtil. Pe lângă dero, am primit și balsamul Gold Orchid, în versiunea de 750 ml. Urmează să le combin!

Buzz Box – Beauty Box 😀

Viața nu e la fel fără produse de beauty. Nu ai cum să trăiești fără ele. Iar noi trebuie să le alegem pe cele mai curate, fără chestii sintetice. Tocmai de asta am găsit în cutie setul Nature Box format din șampon și mască. Conține ulei de măsline presat la rece și cel puțin 83% ingrediente de origine naturală. Promite un efect anti-rupere și nu are sulfați sau silicon. Sună bine, nu?

Deodorantul Borotalco mi-a tot ieșit în cale și voiam să văd dacă e chiar așa wow pe cât se spune. Surpriză! Am norocul să îl încerc de data asta!

Cât face toată afacerea?

La abonament am plătit practic 30 lei pe cutie. Valoarea ei, însă, e clar mult mai mare:

  • cutie napolitane Sarialis – aprox 17 lei
  • madlene cacao Gerble – 22 lei
  • biscuiți Gerble cu quinoa și cacao – 12 lei
  • Lenor All in 1 Pods – 26 lei
  • Lenor Gold Orchid – 10 lei
  • deodorant Borotalco – 20 lei
  • șampon Nature Box – 17 lei
  • mască Nature Box – 17 lei

Printr-un calcul simplu, rezultă că am primit produse în valoare aproximativă de 141 lei. Ceea ce nu e rău deloc! Mai ales că sunt chestii ok, nu tot ce e mai ieftin sau mai slab calitativ.

Eu zic că merită toată afacerea din plin! Și abia aștept și următoarele două cutii. Sper să continue și la anul! Voi ați prins vreun abonament Buzz Box Selection sau Deluxe?

11 Replies to “Buzz Box Selection de vară – yay or nay?

  1. O sa stau cu ochii pe ei. Mi-as dori tare mult sa prind si eu una. Sunt produse super la un pret foarte mic. Sa le folosesti cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *