Ziua bună, oameni faini! Am vorbit săptămâna trecută despre BuzzBox, ediția Selection, iar azi e timpul cutiei DeLuxe. Pentru că da, yeyyyy, e prima dată când prind să comand și a doua cutie. Nu am mai avut până acum varianta asta, și mi-a părut rău că nu am prins-o, prețul la abonament era foarte mic. Așa, luată separat, am dat 90 lei pe ea, nu știu sincer cât merită, nu am făcut încă calculele, așa că le facem împreună.  Cutia a fost destul de consistentă, multe produse dulci, dar sănătoase, suplimente, produse de beauty, mai puține cele pentru casă. Nu că m-aș plânge.

Produsele de beauty

Pe partea de beauty, recunosc, toate produsele sunt interesante, nemaiîncercate de mine. Am mai folosit ceva de la Secom, dar nu aceste produse. Aici am avut un set de 4 mini-produse – gel de duș, șampon, balsam, loțiune pentru corp, împreună cu un portfard. Doar valoarea lor e de 69 lei. Că tot e sezonul, gelul dezinfectant nu prea mai lipsește nimănui. Pe cel de la Fares nu l-am încercat. Acesta e cam 13-14 lei. Despre brandul Blue Lily am mai auzit, dar nu am încercat până acum nimic. În cutia DeLuxe am găsit crema lor de mâini, în valoare de 33 lei. Și a rămas doar șamponul uscat Gerovital Tratament Expert, pe care l-am și pus la treabă deja. Valoare – 16 lei.

Produse alimentare

Aici am găsit cereale fără gluten de la Gerble, care sunt foarte bune, au și niște petale de ciocolată în ele. Eu le mănând ori cu iaurt, ori cu lapte și fructe. Pe site-ul Nutrivita costă la acest moment 26 lei și aveți ofertă 1+1 gratis. Biscuiții Cereal Bio mi-au plăcut din prima, au o aromă pregnantă de caise și migdale! Costă cam 12 lei.

De la Sweeteria am avut 4 napolitane și 4 batoane de cereale. Încercasem napolitanele, dar nu toate aromele. Mie oricum îmi place maxim cea cu lămâie. Și batoanele sunt super, doar că nu am mâncat cu calciu și magneziu. Dar sunt foarte reușite! Valoare – napolitanele sunt 3 lei bucata, deci 12 lei toate, iar batoanele cam 4 lei cele simple, deci 8 lei, și 4,5 cele cu calciu sau magneziu, deci încă 9 lei.

Produse pentru imunitate și pentru casă

La fel ca la ediția Selection, avem o mostră de balsam, un deodorant de WC Bref și 3 șervețele captatoare de culoare Colour Catcher. Deci 7 lei odorizantul, 3 lei șervețelele.

Sambucol este un produs sub forma de tablete efervescente care ajută la susținerea imunității. Costă cam 28 lei pentru 15 tablete. În pliculeț au fost două jeleuri, mostră.

Să tragem linie!

  • produse de beauty – 131 lei
  • produse alimentare – 67 lei
  • produse pentru imunitate și pentru casă – 38 lei
Total, asta înseamnă 236 lei pentru o cutie ce a costat 90. Eu zic că e chiar ok! Mai ales că sunt produse pe care nu le cumpărăm zi de zi. Cel puțin cele de la Gerble sau de la Secom recunosc, nu-s pe lista mea de chestii obișnuite. Și avem și destul de multe noutăți, chestii care nu le găsim prin magazine. Abia aștept și cutia de iarnă! Oare mai am norocul să prind și varianta Deluxe?

13 Replies to “BuzzBox DeLuxe – Ediția de toamnă 2020

  1. Ce de lucruri interesante. Eu nici de data aceasta nu am nimerit nicio cutie. Sunt foarte curioasa de șamponul de la Gerovital.
    Odorizantul de WC este printre preferatele mele. Miroase frumos și face multă spuma.

  2. Singurul produs de aici pe care as vrea sa il testez este igienizantul pentru maini de la Fares. L-am cautat in farmacia Ana Maria zilele trecute si nu era.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *