Ziua bună tuturor! Am revenit cu prima cutie din abonamentul BuzzBox, și anume cea de primăvară. Abia așteptam să o primesc, știam că trebuie să fie în martie, dar nu aveam o dată precisă. Pot spune că e unul din cele mai faine proiecte și chiar aș vrea să fie ceva permanent. Îmi plac maxim cutiuțele de genul, unde nici nu știi ce primești. Ca o paranteză, chiar mă uitam ieri pe Elefant și am văzut vreo 3 beauty box-uri, dar cu niște scoruri… 200+! Eu nu-s adepta! Să fim serioși. Așa, abonamentul Selection e 140 lei, iar cel DeLuxe 170 lei. Adică 4 cutii într-un an. Nu am avut noroc de abonamentul DeLuxe, așa cum vă ziceam și în articolul anterior, cel cu cutia din decembrie, dar nu îmi pare rău nici așa.

Designul e la fel de fain și sper să rămână așa la toate cutiile. E ambalat frumos, produsele ajung întregi, apreciez asta foarte mult.

Ce găsești în BuzzBox Selection de primăvară?

Ha ha! Cei de la BuzzStore ne pun la treabă! În cutie, pe lângă produse de îngrijire și lifestyle, am găsit de data asta și de curățenie. Ceea ce nu e un lucru rău deloc! Capsulele Persil Discs 4 în 1 le-am încercat tot în cadrul unei campanii de-a lor și știu că-s ok. M-am bucurat de balsamul Silan Supreme, că tot rămăsesem fără. Personal, ador balsamul de la Sano, dar dacă găsesc ceva la fel de parfumat, nu mă deranjează să mai schimb. Până acum nu am folosit șervețele care captează culorile, dar pare a fi o idee bună. Separ rufele de pus la spălat, însă mai sunt și riscuri, nu-i așa?

De data asta sunt doar 2 produse de îngrijire, sper ca în cutiile viitoare să mai pună 1-2. Totuși, nu am încercat niciunul din produse, deci sunt binevenite. Despre săpunurile Techir am auzit numai de bine și abia aștept să încerc varianta cu nămol și pudră de sfeclă. Sunt și mai entuziasmată de gelul de duș Love beauty and planet, care este vegan și produs din ingrediente ok pentru planetă.

Ultimele, dar nu cele din urmă, produse care aș vrea să fie un pic reduse ca număr, sunt cele de lifestyle sau viață sănătoasă. În cutia asta am descoperit tot batoanele Gerlinea, tot biscuiții Gerble. Noutățile sunt madlenele fără zahăr de la Gerble și pliculețele OptiFibre. Dar sincer, mi se par aceleași chestii… Nu e ok să repete batoanele și biscuiții de fiecare dată.

E vreo afacere cutia de primăvară?

Eu zic că este, pentru că prețul pe cutie ar veni undeva la vreo 35 lei. Dacă facem un calcul simplu, doar produsele de curățenie cred că ajung în bănuții ăia. Capsulele sunt cel puțin 15 lei, balsamul vreo10, șervețelele sunt și ele cam tot pe acolo. Deci deja ți-ai scos banii. Plus că ai ocazia să încerci chestii noi. Nu cred că am văzut brandul Love beauty and nature până acum și nici săpunurile Techir nu le-am încercat.

Și cutia DeLuxe era interesantă, avea cafea, ceai, detergent biodegradabil, șampon solid Nature Box și un produs Andalou de la Secom. Și la fel, cutia e undeva la 45 lei. Merită din plin!

Personal, sunt încântată de aceste produse de la BuzzStore. Au avut o idee foarte faină cu aceste cutii și mă bucur că au creat BuzzBox accesibil! Nu la sute de lei, cum am văzut în alte părți, ci ok la bănuți și cu produse din mai multe game. Voi ce ziceți, v-ați comandat cutia? Pe site mai sunt disponibile abonamente pe tot anul, din ce am observat – Selection și DeLuxe.

17 Replies to “BuzzBox Selection – ediția de primăvară

  1. Eu recunosc, pe mine nu m-a prins această campanie și nu m-am înscris. 😀 Probabil că m-ar fi tentat dacă ar fi avut numai produse de machiaj și de parfumerie! :))))

  2. este bine ca ai in ea produse din mai multe categorii, adica destul de mare diversitatea si sansele de a descoperi ceva care chiar sa iti placa si sa folosesti pe viitor.

    1. Ce roduse dragute ai primit! Si eu am pus ochii pe produsele de la Love Beauty and Planet. Capsulele Persil sunt geniale! ❤️

  3. Arată bine și este foarte “garnisită” -să zic așa. Mi-ar plăcea această cutie de la Buzz store. Deși sunt înscrisă , nu am mai aplicat de multă vreme.
    Să le folosești cu drag!

  4. Am ratat-o la mustata sa zic asa. Mi-a zis o prietena ca o pot comanda, dar eu nu m-am grabit deloc si apoi am regretat. Chiar are produse faine si merita sa achizitionezi astfel de chilipiruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *