..și nu știi ce cadou să faci, mai ales unei femei, ce te faci? E ușor să îți iei angajamentul că vei găsi cel mai cel cadou, care să o facă să tresalte din toată inima. E ușor să zici că ai de unde alege și sigur vei găsi ceva potrivit, dar când ajungi în magazine și începi să cauți, constați că habar nu ai de unde să începi. Bijuterii, cosmetice, haine… ce să iei? Trebuie să găsești ceva care să îi placă, să poarte, să n-o dai în bară nici cu mărimea, etc. Greu cu fetele astea! Uneori îmi e milă de bărbați, dar îi și invidiez. La ei, lucrurile sunt mult mai simple. Ia un tricou, ia o sticlă de ceva, și gata. Ai rezolvat problema, ai un cadou practic și de neuitat. Dar femeile sunt mult mai pretențioase, trebuie să ții cont și de relația dintre voi.

Totuși, există un cadou pe care absolut toate femeile îl apreciază și-l ”consumă” cu cel mai mare drag. Și nu, nu vă gândiți la ciocolată. Aceea îngrașă! Și chiar dacă toată lumea o dorește, puțini sunt cei ce cad pradă ispitei. Același lucru e valabil și-n cazul înghețatei, fie ea cât de scumpă și cu foiță de aur să fie.

Vorbesc despre flori, cele mai pure și delicate cadouri. Despre un buchet mare de trandafiri, care fură inima oricărei femei și o face să te privească cu alți ochi. Iar atunci când apelezi și la livrare flori la domiciliu, și se trezește cu cadoul la ușă…parcă e altceva! Poate că tu nu reușești să îi faci surpriza asta la prima oră a dimineții, dar ai opțiunea de livrare flori la domiciliu în 2 ore de la Maison d’Or, și ziua începe altfel! Hai să facem surprize de genul mai des, nu doar de zilele de naștere. Hai să ne bucurăm mama sau soția în fiecare săptămână! Viața se va schimba, garantat!

În plus, față de serviciul de livrări flori la domiciliu, poți să mai adaugi o mică atenție, gen ursuleț de pluș, ceva dulce sau o sticlă de ceva să stârnească seara. Sună tentant, nu? Atunci ai grijă de femeia de lângă tine și răsfaț-o atât cât se poate!

6 Replies to “Un cadou de neuitat

  1. O singura data mi-a fost livrat acasa un aranjament floral si este un gest pe care nici pana in ziua de azi nu l-am uitat si nici nu cred ca o voi putea face vreodata. E cu adevarat ceva memorabil, ceva ce nu oricine e dispus sa faca, astfel ca sunt de apreciat cei care opteaza sa faca o astfel de surpriza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *