Seara bună, oameni dragi! Acum vreo 2 săptămâni am primit o pereche de căști Buddyphones, care m-au scos dintr-un impas destul de mare. Mai e mai puțin de o lună până la Crăciun și deja am început să caut ceva pentru nepoții mei. Cel mare e deja prea mare pentru jucării, dar știu că s-ar uita ciudat dacă i-aș lua cărți sau haine, așa că o să mă orientez probabil spre un gadget. Cea mică ascultă destul de multă muzică și e pasionată de dans, tocmai de aceea am zis că o pereche de căști ar fi o idee foarte bună.

Buddyphones nu sunt niște căști obișnuite, ci sunt căști create special pentru copii. Știați că volumul prea mare afectează auzul într-un mod ireversibil? Mai ales în ceea ce îi privește pe cei mici, asta e o problemă reală în ziua de azi. Buddyphones au o limitare a volumului la 85 de decibeli, adică puțin mai mult decât o conversație purtată pe un ton normal. Este valoarea recomandată de mai multe organizații acreditate din Uniunea Europeană și de la nivel mondial.

Dacă vă doriți căști audio pentru copii, Buddyphones sunt soluția. Vin pe mai multe culori, deci pot fi oferite și băieților, și fetelor, au microfon, sunt durabile, au un cablu care permite folosirea de către 4 persoane, și sunt reglabile, astfel că orice copil le poate folosi, indiferent de vârstă și constituție.

Sunt de acord cu folosirea căștilor mai repede decât cu deranjarea celor din jur, dar clar nu sunt adepta volumului maxim, care efectiv te surzește. Mă gândesc că niște căști audio cu volum limitat sunt genul de cadou și plăcut, și util, colorat, care poți spune că da, a fost o idee genială și te feliciți pentru că l-ai luat. Eu, una, le voi oferi nepoatei și abia aștept să văd ce părere are despre ele. Mie mi s-au părut ok, se aud bine, le-am testat, întrucât prin partea reglabilă mi le-am potrivit pe capul meu.

Voi ce idei de cadouri pentru cei mici aveți? Caut și pentru cel mare un gadget similar, doar că el nu prea e cu muzica… Alte sugestii?

Voi ați auzit de Buddyphones până acum? Cum vi se pare ideea căștilor pentru copii, cu volum limitat? Le-ați lua în considerare pentru un cadou?

5 Replies to “Un cadou util pentru copii – căști Buddyphones

  1. am notat si e ca idee de cadou cate o pereche de casti din astea pentru nepoatele mele motate cand vor mai creste putin. Ce face Pupaciosul acolo? Asculta muzica? Zi ca il pupa frati-su, că mi-am luat si eu 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *