Nu mai e nici o săptămână și vine Crăciunul. Deși nu este vorba doar despre cadouri, și ele fac parte din peisaj și sunt dorite și așteptate de toată lumea. Oricine are o listă pe care și-ar dori s-o vadă sub brad, dar de cele mai multe ori, nu primim ceea ce ne dorim. Cum să fim siguri că oferim ceea ce persoanele importante din viața noastră își doresc? Sunt foarte multe idei, de la cele clasice – cosmetice, seturi, parfumuri, haine, până la produse premium, ca să zic așa, în care investim mai mulți bănuți – lucruri fine, prețioase, bijuterii.

Este important să cunoaștem gusturile persoanei pe care vrem s-o cadorisim, dar zic eu că și mai important e să alegem ceva finuț, delicat, o bijuterie din aur, care să-i pună în evidență strălucirea. Fie că vorbim de inele, de lănțișoare, cercei sau brățări, dacă persoana respectivă merită, niciun efort nu va fi prea mare. Și dacă vrem ca surpriza să fie maximă, frumos ar fi să alegem un set din aur, fie el galben sau alb. Eu, de exemplu, care nu port aur în mod deosebit, aș aprecia o bijuterie din aur alb, un model simplu, dar totodată care să se diferențieze. Faptul că seamănă cu argintul e pentru mine un mare plus. Nici varianta cu platină în locul aurului nu m-ar lăsa rece! Asta mi-ar dovedi că persoana care mi-l oferă chiar ține la mine cu adevărat.

În plus, cadoul suprem mi se pare a fi o cerere în căsătorie în luna cadourilor, mai exact de Crăciun sau de Revelion. Mai ales dacă nu ești un romantic, cred că asta ar fi ocazia perfectă de a o impresiona. Mi-ar plăcea și mie așa, dar vremea mea s-a dus. Chiar dacă n-am avut parte de o cerere în căsătorie ca și cadou, și a mea a fost aparte în felul ei. Și dacă tot vrei s-o ceri, trebuie să-i iei și un inel pe măsură, nu? Caută inele de logodnă aur pentru a vedea modelele disponibile.Poți opta pentru modele cu pietricele sau fără.

Pe site-ul Bijuteriile La Rosa găsești inele de logodnă aur deosebite, modele unice, menite să impresioneze. Cu diamante sau fără, cu cristale, mai accesibile sau mai prețioase, aici sigur vei găsi ceea ce cauți. Unde mai pui că în toată luna decembrie ai 20% reducere la orice model de pe site. Ceea ce nu e de colo! Așa o să-ți poți permite un inel mai frumos și mai impresionant decât voiai inițial. Inelele de logodnă sunt foarte importante, ele simbolizează un jurământ pe care cei care au decis că vor să se ia îl fac, acela de a face tot posibilul să fie bine între ei și să facă nunta, să se iubească și să se respecte.

Și, după ce ai cerut-o, urmează pregătirile și implicit căutarea verighetelor. Aici nici nu se pune problema să cauți altceva în afară de verighete aur, cele de argint se schimbă la a 25a aniversare a căsniciei. Tot pe La Rosa găsești diverse colecții și modele, care mai de care mai interesante. Fie că îți dorești un model clasic, fie unul brodat, din aur alb sau galben, aici găsești orice.

Pe site sunt disponibile peste 1000 de modele. Ai garanție pe viață la produse și poți grava orice pe inele. Pentru verighete, mi se pare frumoasă ideea de a trece data nunții pe ele. Sunt modele unice, se pot face și variante personalizate, în funcție de preferințele voastre. Verighetele sau inelele de logodnă se pot ajusta, se pot adăuga pietre sau elimina, se pot face chiar și bijuterii negre.

Mi se pare foarte interesantă ideea cererii în căsătorie în seara de Ajun sau de Crăciun, e destul de romantic! Ai și o mare siguranță că nu va refuza 😀 Adevărul e că un așa cadou… clar nu se refuză!

4 Replies to “Cadouri deosebite pentru persoane importante

  1. eu chiar le recomand domnilor care au o iubita pe care planuiesc sa o ceara in casatorie sa o faca de craciun. Eu am primit acum 2 ani, dupa ce deja facusem cununia la starea civila, un inel in brad. Nu este chiar inelul tipic de logodna pentru ca el meu stia ca nu imi plac inelele cu piatra, dar mare bucurie mi-a adus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *