Ziua bună, oameni faini! Sper că Moș Nicolae v-a umplut ghetuțele, dar să știți că e timpul să ne gândim și pentru Moș Crăciun, ce va pune sub brad. Eu sunt deja în căutarea cadourilor perfecte, mai am puțin și e gata, dar vreau să vă dau câteva ponturi și vouă. Asta pentru că la Notino e cel mai ușor să găsești ceva potrivit pentru fiecare în parte. Cadourile de Crăciun sunt împărțite în funcție de destinatar și de buget, pentru a vă face căutarea și mai ușoară. Am profitat și eu un pic de ultimele oferte și am pus de-o comandă micuță, dar reușită!

E foarte simplu să alegi din multitudinea de seturi cadou pe care ne-o pun cei de la Notino la dispoziție. Eu am luat un set de la Bohemia Gifts & Cosmetics cu lavandă, care în mod sigur o să relaxeze pe cineva! Să nu mai spun că există foarte, foarte multe variante, așa că ai nevoie de puțin timp pentru a te decide.

Am optat și pentru creme de mâini, care reprezintă o surpriză utilă pentru toată lumea. Pe lângă frigul care s-a instalat subit în ultima perioadă, avem și dezinfectantul care duce la uscarea și crăparea mâinilor. Eu am problema asta de ceva timp, așa că am ales Garnier Intensive Care Repairing hand cream, un produs cu un raport calitate-preț excelent. Pentru cine caută o cremă care intră repede în piele, nu lasă o senzație grasă și este extrem de hrănitoare, recomand cu încredere!

Mistery Bag de la Make-up Revolution

Bineînțeles că nu am rezistat tentației de a mai lua ceva de la brandul meu favorit, Make-up Revolution. Mai ales că era și promoția Mistery Bag la cumpărături de peste 120 lei din gama lor. Am ales o pudră, un gel de curățare și o mască pentru pori dilatați. Chestii basic și mai mult tot pe parte de îngrijire.

Iar MIstery Bag-ul primit a fost o reală surpriză, plin de produse faine!

Vorbim despre paleta Kisu, cu farduri de pleoape și iluminator, un creion contur de buze, un ruj, dar și un luciu metalic într-o nuanță tare de verde închis. Chiar arată super bine toate și sunt mega-încantată de ele!

Profitați la maxim de reduceri și cumpărați din timp toate cadourile dorite! Moșul trebuie să sosească la timp, iar tolba trebuie să fie plină!!! Voi cum stați cu shoppingul? Sunteți în termen sau așteptați până pe ultima sută de metri?

17 Replies to “Cadouri și surprize cât cuprinde de la Notino

  1. Ce faina e paleta din Mistery! Sincer eu am fost putin sceptica cu privire la aceasta punga surpriza, insa vad ca se primesc produse super!

  2. Crema de maini mi-am luat si eu una de la Garnier, dar nu pe asta, e una verzuie, ceva cu 7 days. ca am vazut ca are unt de shea. E ok, dar nu wow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *