Dacă și tu faci parte din categoria persoanelor dezinhibate, pe care un cadou precum o carte sau o cămașă nu le satisfac, atunci cei care vor să te surprindă poate ar trebui să se chinuie mai mult. Nu întotdeauna cadourile tale pentru tine sunt scumpe, ci mai degrabă inedite. Depinde foarte mult de genul tău ca om și cred că doar cei care te cunosc cel mai bine s-ar aventura să-ți ofere ceva pe măsură. Pe restul nu te supăra dacă apelează la cadouri practice, safe, e pentru că nu-și doresc să o dea în bară. Dar cei mai apropiați prieteni sau poate chiar iubitul/iubita ar putea să te surprindă cu:

1. Desuuri îndrăznețe sau costume tematice

Aici e clar vorba de persoana iubită, care te poate surprinde cu un set frumos cu ceva dantelă, latex, un costumaș de crăciuniță / crăciunel, în ton cu sărbătorile. Dacă nu, poate chiar un set, ceva jucărele îndrăznețe, și asta ar fi o variantă. Am văzut niște zaruri hazlii, asta așa, ca idee soft. Dacă vreți ceva mai hard, nu cred că ar fi o problemă să găsiți. BDSM-ul e în floare.

2. O ședință la salon

Dar nu orice fel de salon, ci unul de masaj. Erotic, dacă se poate! Dacă sunteți suficient de open-minded, nu e o idee prea rea. Puteți opta pentru acest cadou ca și cuplu sau poate băieții vor să facă o surpriză unuia dintre ei, burlac de preferat. Alege un salon masaj erotic București exclusivist, cu fete frumoase, pentru ca toată experiența să fie una de neuitat.

3. O călătorie de neuitat

Poate o vacanță nu este un cadou așa wow, dar o vacanță tematică sau inițiatică, cum vreți să-i spuneți, nu e o idee prea cuminte. Ce-ați spune de un city-break la Amsterdam? Acolo puteți vedea viața în adevăratul sens al cuvântului și puteți experimenta lucruri diverse.

Dacă sunteți o persoană mai îndrăzneață, nu e foarte ușor pentru ceilalți să vă aleagă ceva pe plac. Sigur nu se vor înghesui mulți să vină cu idei, de teamă să n-o dea în bară. Tu faci parte dintre persoanele dezinhibate? Ce ți-ar plăcea să primești?

2 Replies to “Cadouri tentante pentru persoane dezinhibate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *