Despre produsele Sweet Freedom am mai vorbit și în trecut. Mai exact, v-am povestit despre Choc Shake sau un sirop de ciocolată cu calorii puține și fără zahăr. Adică o alternativă la siropurile pline de chimicale din comerț. Pentru că vine iarna, am zis să fim în ton cu sărbătorile și aromele specifice și să limităm consumul de zahăr tot cu produse de la acest brand. Pentru că, sunt ferm convinsă, vom mânca destule bomboane sau prăjituri specifice, așa că orice limitare contează! De data asta, tot la Rangali am găsit siropul cu aromă de turtă dulce.

Acest produs conține doar 13 calorii per lingură, nu are în compoziție ulei de palmier sau organisme modificate genetic. Este produs din extracte naturale de fructe și are arome naturale. Este un produs vegan, deci poate fi consumat cu succes de persoane care au acest stil de viață, și este produs în Marea Britanie, ceea ce ne spune ceva despre calitatea sa.

Vorbim despre un produs fluid, un sirop mai gros, care are o aromă pregnantă de turtă dulce. Adevărul e că îl poți mânca direct pe pâine, atât de bun e! Pe site se recomandă a fi folosit în cafea sau la prăjituri. Da, l-am folosit și una, și alta. Mai exact, la cafea, pentru îndulcit și aromatizat, în frappe, sau chiar și peste vafe.

Acest produs a devenit prietenul meu cel mai bun și îl folosesc cu succes pentru a înlocui zahărul sau cel puțin o parte din el. Varietatea mare de arome în care este disponibil, nu doar cea de turtă dulce, îl face extrem de atractiv. Prețul nu e mare deloc, ținând cont că un flacon ajunge pentru o lună, folosit moderat. În plus, în gama Sweet Freedom se găsește și cremă tartinabilă de ciocolată, precum și îndulcitor fără arome, dacă nu sunteți fani.

Recomand cu încredere acest sirop cu aromă de turtă dulce, pentru mine a fost o veritabilă descoperire și cred că următoarea pe listă e crema de ciocolată! Țineți aproape de reducerile de pe site-ul Rangali, merită din plin și aveți ce să alegeți dintre produsele sănătoase pe care le au!

19 Replies to “Cafeaua e mai bună cu aromă de turtă dulce!

  1. Sirop cu aromă de turtă dulce, mmm, ce bunătate! Fix la timp pentru sărbătorile de Crăciun!
    Și eu am renunțat de mută vreme la zahăr, așa că, voi căuta siropul acesta minunat și eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *