V-am mai vorbit despre importanța produselor cu SPF nu doar o dată, și mai ales că acestea nu trebuie să ne lipsească pe tot parcursul anului! Fie că e soare puternic sau acoperit de nori, radiațiile trec și ne afectează pielea, chiar dacă pe moment noi nu putem sesiza asta. Acum o săptămână am fost în concediu și am prins și câteva ore de plajă, drept pentru care am luat cu noi spray-ul Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 30. Asta mai mult pentru Mr., el era și nebronzat, fapt care l-a cam speriat și l-a făcut să-și ia toate măsurile de precauție!

Spray-ul Photoderm Bronz de la Bioderma reprezintă o inovație pe piața produselor de acest gen, întrucât complexul Bronz stimulează procesul natural de bronzare al pielii. Bronzul reprezintă în fapt arderea pielii, acea piele maronie atât de dorită de mulți dintre noi nu este ok, este semnul unei leziuni, dar pentru a reduce efectele negative, SPF-ul din produsele destinate expunerii la soare trebuie să protejeze pielea de acțiunea nocivă a soarelui. Spray-ul Photoderm protejează atât la suprafață (UVA/UVB), cât și în interior – prin Cellular Bioprotection™. Asta înseamnă protecție la nivelul celulelor, ce se manifestă prin 2 acțiuni – protecția și stimularea mecanismului de apărare al pielii în timpul expunerii la soare și protecție biologică pentru genom, celule și integritatea țesuturilor pielii.

Am vorbit destule detalii tehnice, hai să vă zic mai multe din experiența proprie! Bioderma Photoderm Bronz este un ulei uscat, potrivit atât pentru corp, cât și pentru ten sau păr. Da, și părul are nevoie de protecție! Eu l-am folosit pentru păr, în timp ce Mr. l-a pulverizat atât pe ten, cât și pe corp. Spray-ul vine într-un recipient din plastic de 200 ml, transparent, astfel că poți vedea mereu cât produs mai este în sticlă. Este sigilat, deci ești sigur că tu îl folosești primul, dar trebuie avut grijă la pompiță… eu am avut probleme cu ea din prima, și după câteva folosiri s-a defectat de tot, a trebuit să desfac capacul și să-l torn direct în mână.

Lăsând la o parte chestia asta, ca și protecție a fost chiar ok! Deși este rezistent la apă, Mr. l-a aplicat frecvent, după fiecare bălăceală, și nu a avut probleme. A părut să îl usture puțin pieptul și în jurul ochilor, dar a aplicat loțiune după plajă și după ceva timp nu a mai simțit nimic. Nu pot spune că s-a colorat mai repede, dar bine, pentru asta e nevoie de mai mult de-o sesiune de bronzare!

Mai multe detalii despre Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 30 găsiți aici, este un produs non-comedogenic, hipoalergenic, o să-l folosesc și eu cât de curând la niște sesiuni de bronzat, să văd dacă accelerează colorarea pielii, de asta sunt cel mai curioasă!

4 Replies to “Când soarele răsare… ajutăm cu Bioderma!

  1. Nu stiu cum sunt produsele solare de la Bioderma, dar stiu cum sunt cele pentru ten gras. Daca si astea sunt la fel de misto, atunci clar isi merita banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *