Interes general

Candy bar-ul pus în evidență cu decorațiuni speciale

Ideea de candy bar ne este deja cunoscută în sens larg și o asociem tuturor tipurilor de petreceri. Deși inițial ne poartă cu gândul la un party pentru copii, iată că acum și evenimentele speciale, formale, nunțile și altele, includ de asemenea așa zisul concept de tip sweet table. Presupune un soi de bufet suedez de unde invitații se pot servi oricând și cu oricât își doresc din deliciile prezentate. Desigur, toate acestea sunt doar deserturi și varietăți de bunătăți de acest gen.

Dacă sortimentele care vor face parte din candy bar sunt alese după preferințe personale și după recomandările oferite de cofetari, de decor trebuie să te ocupi aparte. Cum nimic nu este ales la întâmplare, este cert că la capitolul decor pentru candy bar trebuie să cauți ajutor.

Decorațiunile specifice unui candy bar sau cum să îl pui în evidență

În zilele noastre, un candy bar este chiar de preferat și de așteptat să fie amenajat la evenimente. Așadar, mai ales cei cu preferințe pentru dulce vor căuta locul acesta. Ei bine, nu trebuie să fie greu de reperat, întocmai prin decorațiuni bine alese fiind pus în evidență.

Decorațiunile sunt alese în funcție de tipul de candy bar, în funcție de context. Dacă este vorba de petrecerea de după botez, dacă este vorba despre o nuntă sau alt tip de eveniment, în funcție de acest reper există și decorațiuni potrivite și mai puțin potrivite.

De la DecoDepot, magazin specializat pe aceasta nișă a lucrurilor frumoase, descoperim o gamă largă de produse de acest gen, o colecție ce inspiră pentru tot felul de tipuri de candy bar-uri. Iată și câteva sugestii:

  • Alege un paravan

Acesta va delimita mai bine candy bar-ul și îl va pune în evidență. În spatele său poate trona un paravan cu un design anume, iar în varianta de la DecoDepot este vorba despre variante urban style, poate chiar unul cu Paris, dacă ideea romantismului trebuie să fie una ușor de remarcat aici.

  • Lemn și/sau sticlă

Ar fi bine să mizezi pe texturi și materiale diverse, dar combinate armonios și nu haotic. Lemnul și sticla sunt printre favorite întrucât indiferent de tematica evenimentului, și implicit a candy bar-ului, acestea se pot integra perfect. Le poți folosi și împreună, și separat.

Poți alege de la DecoDepot decorațiuni precum felinar în formă de bec cu plantă decorativă în interior și led, mai ales în varianta în care îl expui sus, atârnat. Ramele foto sunt mereu de efect și dau un touch personal, care face din candy bar un loc minunat. Chiar și pentru prăjituri și deliciile pe care candy bar-ul le va include poți alege un suport special, care să iasă din tipare – vezi varianta celui metalic, cu picior, cu un detaliu de tip dantelă.

În tot aceste decor magic poți alege și fanioane de hârtie colorate care să anime zona sau felinare, dacă tema este una rustică.

Astfel de idei le poți pune în practică cu multă creativitate și datorită opțiunilor puse la dispoziție de DecoDepot. Consultă întreaga colecție de decorațiuni pentru candy bar în cadrul paginii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *