Neața bună tuturor! De vreo câteva zile nu prea mai ajung pe zi acasă, așa că pozele mele sunt de calitatea a doua, vă zic din start! Un blitz prost, lumină slabă, nu prea am ce să-mi doresc de la iarna asta care ne-a scurtat zilele. Dar nu putea să treacă săptămâna fără să vă arăt captura mea de Black Friday, mai ales că totul a venit foarte repede. În ciuda aglomerației, totul a decurs șnur! Cu o mică încurcătură, dar totul s-a rezolvat repede și bine!

emagLa Emag v-am zis că am avut câteva tentative nereușite până am adăugat fierul de călcat în coș. De fapt, pe acel cont rămăseseră numele și adresa veche. Și bineînțeles că n-am apucat să schimb tot din timp, așa că vineri m-am chinuit toată ziua. N-am reușit să fac asta până seara, când, minune, încă mai era fierul pe stoc. Am ales un Tefal redus de la 190 lei la 105 lei. Nu m-a tentat atât reducerea, cât faptul că nu eram dispusă să dau o avere pe el, dar voiam să fie Tefal sau Philips. Vineri am dat comanda și luni era la oficiul poștal. Mă bucur că au făcut și la noi puncte de livrare Emag, super idee!

elefantDe la Elefant am luat cadourile pentru cei doi nepoți, dar și câte una-alta pentru mine. Plus ceva din cadoul lui Mr. Pentru mine am avut un gel de duș la 750 ml cu căpșuni și zmeură, un șampon cu keratină braziliană Natural World, un tratament de unghii Rimmel, un tratament pentru coșuri T-Zone Skincare și un rimel Extra Super Lash, tot de la Rimmel. Nu m-au costat foarte mult acestea, a fost cam 5 lei tratamentul de unghii, 10 gelul, 15 șamponul, vreo 7-8 tratamentul de coșuri și 9-10 rimelul. Deci prețuri foarte bune!

bottega captura-bottegaÎn plus, am mai avut o carte din seria neagră, pe care am găsit-o la super preț, de la 50 la 5 lei. De la Bottega Verde am comis-o cu 5 geluri de duș, care mai de care mai belea! Unul cu migdale, unul cu citrice, unul cu apă de portocale și două cu vanilie – albă și neagră. De data asta n-am mai primit săpun cu struguri, ci cu violete.

captura-herg-benetCaptura de la Herg Benet cuprinde ultimul roman al Cristinei Nemerovschi – Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată, dar și o carte cadou, Torrent. Abia aștept să le citesc, încă sunt prinsă cu altele, restanțe, dar sper să le dau gata repede, că nu mai am răbdare!

Cam astea-s comenzile mele de Black friday. Nu multe, nu puține, ci exact cât trebuie. De fapt, mă bucur că am luat ceva pentru cei mici, dar și pentru Mr. Mai nou bâzâie după un acvariu… Mda. Ce să mai zici? Copii-s mici copii pe lângă el!

Care e captura cu care vă lăudați? Ați prins vreo super ofertă? Sau mai așteptați până vinerea asta?

4 Replies to “Haul – Captura de Black Friday

  1. N-am putut profita de BF dat iti pot spune ca fierul de calcat Tefal este formidabil. Tot Tefal am si eu si este foarte bun.

    1. ia uite ce de aparatori ai patriei avem!!! sincer… vreau sa-i iau, am zis hai, treaca, dar de BF n-am gasit nimicut. sa vedem ce se leaga de unul de la Gl, pe care l-a gasit el pe net…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *