Dacă săptămâna trecută vă povesteam aventurile Miei din primul volum Calendar Girl, este timpul pentru continuarea poveștii. Ca să vă faceți o idee, Mia devine damă de companie pentru a plăti datoria de 1 milion de dolari a tatălui ei. În fiecare lună ea stă cu un bărbat care o ”rezervă” pentru diverse motive. În primele 3 luni au fost Wes, Alec și Tony. Cine va urma în aprilie-mai-iunie? Ce suprize erotice ne mai rezervă cartea? Pentru că, v-am zis, nu? Cartea nu este pentru pudici!!!

Mia ajunge în luna aprilie la brațul unui faimos jucător de baseball. Mason este tipul sportivului adorat de toată lumea care trebuie să fie văzut cu o singură fată pentru a-și îmbunătăți reputația. Dar ceea ce nu știe nimeni e că el este îndrăgostit în secret de fata care se ocupă de imaginea sa, iar ea, la rândul ei, este topită după el. Doar că niciunul nu recunoaște asta și nici nu face niciun pas…Dar Mia este acolo să salveze situația.

În mai, ea ajunge în Hawaii, ca model pentru un designer celebru și costumele sale de baie. Doar că acolo îl cunoaște pe Tai, un samoan care o duce fix pe culmile plăcerii. Da…pregătiți-vă pentru o lună fierbinte de tot! Bine, asta pe lângă celebrele exagerări. Tipa e avidă de sex, leșină, bla bla bla.

Luna iunie vine cu o propunere de la Washington. Nu mică-i e mirarea atunci când descoperă că următorul client este un tip destul de în vârstă din Parlamentul SUA, care are nevoie de ea pentru a intra în cercurile înalte. Nu de alta, dar se pare că banii cumpără totul, iar imaginea cu o fată tânără la braț este de neprețuit. Doar că mintea Miei nu e la bani, ci la Wes, clientul din luna ianuarie, cu care se pare că s-a înfiripat ”ceva”. Ceea ce nu știe Mia e că pericolul o pândește chiar din interiorul casei atât de bine păzite de la Washington…

Povestea din Calendar Girl e tare faină și, trecând peste luna mai, volumul 2 nu abundă în scene atât de fierbinți. Da, tot clișee în ce privește sexul, dotări impresionante, orgasme pe măsură și tot așa. Dar trecând peste astea, ațiunea e interesantă și povestea de dragoste din spatele ei, la fel. Volumul 2 îl găsiți aici și sigur vă va plăcea la fel de mult ca primul!

Voi ați citit seria Calendar Girl? Este genul vostru de carte sau de fel sunteți o idee mai pudici? Personal, n-o prea recomand celor mai slabi de înger, pentru că nu o vor agreea. Dar cei deschiși la minte s-ar putea chiar să o găsească drept sursă de inspirație!

4 Replies to “Cartea săptămânii – Calendar girl (vol.2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *