Helen Grace m-a captivat! Așa că nu puteam să mă țin departe de seria asta, după cum bine v-ați dat seama. La fel de sângeros și de brutal, M. J. Arlidge continuă să mă uimească să să mă facă să mă îndrăgostesc (de parcă mai era nevoie!) de cărțile sale și de inspectoarea cu mână de fier. Ghici ce-i în cutie e a doua carte din această serie și sper din suflet să intru-n posesia tuturor, să le mai găsesc în librăriile noastre. Aici aveți recenzia pentru primul volum.

În urma cazului legat de sora sa, Helen Grace devine o carte deschisă pentru toți, presa vuiește, dezvăluind secretele sale unul câte unul. În locul șefului său direct vine o tipă foarte ciudată, care preferă să-și ia toate meritele și cu care inspectoarea nu se înțelege deloc, au o relație de complezență.

De data aceasta, ucigașul vânează bărbații însurați care frecventează prostituate, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că vinovata e chiar din această branșă. Îi torturează, îi ucide, le scoate inima și le-o trimite familiilor lor. Macabru, nu? Mie mi-a plăcut la nebunie să văd cum este descrisă scena, numiți-mă ciudată, dar și la o toracotomie la medicină se face cam același lucru.

Helen este nevoită să se zbată atât pentru descoperirea vinovatei, cât și să se lupte cu șefa sa, dar și cu o jurnalistă ambițioasă care pare a ști totul despre ea. Aceasta încearcă să o șantajeze, află despre copilul surorii sale, despre tendințele sale de BDSM, Grace e pe cale să cedeze psihic. Doar că… încă o dată, o sclipire de moment e suficientă pentru a-i da curaj.

Helen Grace parcă prinde puțin mai multe sentimente în acest volum și începe să-și arate și latura sensibilă. Dar rămâne aceeași profesionistă și luptătoare până la capăt. În ciuda tuturor provocărilor, scopul său este de a descoperi vinovatul.

Ghici ce-i în cutie este un thriller excepțional, care merită din plin! Abia aștept să văd ce se mai întâmplă! Voi sunteți pasionați de astfel de lecturi?

24 Replies to “Cartea săptămânii – Ghici ce-i în cutie

  1. Pe mine ma cam atrag cartile astea cu criminali si crime. Imediat ma transform in detectiv si incep sa chestionez personajele ca sa aflu care e vinovatul.

  2. Eu dacă ma apuc sa citesc o astfel de carte nu ma las pana nu o termin, stau cu gândul numai la ea, ma transpun în pielea personajelor 😂 O trec pe lista cărților pe care doresc sa le citesc anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *