Ziua bună tuturor! Pentru că tot am citit foarte mult în ultima perioadă, zic să vă mai pun la curent cu ultimele totlui pe care le-am primit. De data asta vorbim despre câteva cărți de la editura Niculescu, o descoperire recentă din punctul meu de vedere, Am ales câteva titluri extrem de diferite, poate chiar ușor exagerate, însă pentru genul meu de lectură și pentru a afla lucruri noi, pentru mine au fost foarte interesante. Și că tot s-a răcorit, zic că și mai bine merge acum o carte! Iar ceva noutăți în bibliotecă nu strică niciodată.

Femei care aleargă cu lupii

Această carte este destul de complexă și cuprinde povești sau mituri despre femeia sălbatică. Se presupune că femeia este sexul slab, însă are calități nebănuite. Femei care aleargă cu lupii este o carte solidă, are peste 500 de pagini, și ușor greoaie, însă merită din plin!

Dosarele criminalilor în serie

Aici probabil o să ziceți că m-am țicnit, însă mie îmi plac astfel de cărți. Este o carte non-ficțională, prezentând biografiile a 33 de criminali de pe toate continentele. Multă lume probabil crede că aceștia fac parte din vreun mediu defavorizat, însă adevărul este că fac parte din toate clasele sociale, au familie, copii, ba chiar ucid împreună cu soțiile. Legături bolnave, instincte anormale, cartea ne dezvăluie oarecum ce anume i-a făcut pe acești oameni să comită sute de crime.

Atlasul ciudățeniilor

Această carte este pentru cei mici, însă eu am citit-o cu mare plăcere! Are curiozități despre o mulțime de țări de pe toate continentele, multe din ele neștiute. Una din cele mai amuzant chestii a fost legată indirect de România și de campionatul european din 2020. Fanii uneia din echipe au venit să vadă meciul, însă au greșit capitala, ei ajungând la Budapesta, în timp ce meciul se desfășura la București… Curiozități sunt, însă, din toate domeniile, și sunt sigură că vă veți delecta cu ele, indiferent de vârstă.

Cărțile de la editura Niculescu le-am ales diferit față de stilul meu obișnuit. Tocmai pentru a ieși din cotidian și pentru a încerca și altceva. Mă bucur că am adăugat aceste titluri în bibliotecă și sunt sigură că vor mai urma și altele. Vouă ce carte v-a atras atenția?

6 Replies to “Cărți noi în bibliotecă de la Editura Niculescu

  1. Spre rușinea și nemulțumirea mea, nu prea am mai citit în ultima vreme. Cărțile prezentate de tine sunt tentante și mi-ar plăcea să le citesc.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *