Ziua bună tuturor! Am rămas datoare cu câteva informații despre două cărți de la editura Niculescu. Le-am primit cu ocazia aniversării lor de 30 de ani și fac parte din lista lor de bestseller-uri. Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că această listă cuprinde atât titluri de ficțiune, cât și de non-ficțiune. Da, știm cu toții că ei au început cu manualele școlare și caiete de activitați (țineți aproape, că luni începe școala!), dar acum au o gamă variată de genuri literare. Sunt disponibile titluri atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Fie că vorbim de ficțiune, de dezvoltare personală, de caiete auxiliare sau de ghiduri de călătorie, la editura Niculescu chiar le gpsești pe toate!

Acționează și gândește ca un copac

Această carte face parte din seria Acționează și gândește. Este o carte de dezvoltare personală, cu sfaturi de viață de la diverse animale/ființe/plante/personaje de film sau carte. De exemplu, mai sunt în această serie și pisicile, Micul Prinț sau James Bond. Mi se pare o carte interesantă, scurtă, clară, fără prea multe detalii inutile. Asta apreciez la o carte de dezvoltare. Să nu o lălăie, pentru că nu văd rostul. Idei cât mai scurte și cât mai precise. Nu toate ajută, e adevărat, dar ideea de bază e importantă.

Histronauții. O aventură cu vikingii:poveste, informare, activități

Această cărticică pentru copii mi-a plăcut foarte mult! E plină de informații interesante, iar în aceeași serie găsim și romanii, grecii, egiptenii, etc. Mi-a plăcut că pe lângă povestea în sine, îmbogățită de multe informații pe care nu le știam, sunt diverse activități care pot fi făcute cu cei mici. E o carte interactivă, care nu poate lipsi din bibliotecă. Întreaga serie Histronauții v-o recomand cu drag dacă aveți copii!

Voi cum ați început toamna? V-ați pregătit de școală? Ce cărți mai citiți? Eu mai am pe noptieră câteva thrillere, dar parcă m-aș mai îndrepta și spre alte titluri. Aveți ceva recomandări mai ușureld e intrat în atmodfera de toamnă? Sper că și recomandările mele v-au fost de folos. Mie mi s-au părut interesante și de apreciat! Mai aveți recomandări de la Niculescu?

3 Replies to “Cărți pentru toate vârstele la editura Niculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *