Poate vi se pare o întrebare retorică, fiecare va spune că sunt foarte importante, dar nu știm să spunem de ce, doar că așa e. Totuși, vă spun că aceste produse sunt un boost pentru tenul nostru, au o concentrație mai mare de ingrediente active și pregătesc tenul atât pentru aplicarea machiajului, cât și pentru odihna din timpul nopții. Produsele Trendline Cosmetic nu îmi erau necunoscute, însă când am primit la Galați Beauty Swap #3 o punguță plină cu concentrate și măști, am fost super încântată. Asta pentru că deja testasem câteva din portofoliul lor și mi-au plăcut foarte mult, mai ales capsulele. Dar….nici măștile nu-s de neglijat! Nu mă pot hotărî! 😀 De data asta au intrat în colecție 4 tipuri de concentrate și 9 măști, toate de la Schaebens! Îmi vor ajunge o bucată de timp! Vorbim despre concentrate de noapte, antirid, pentru ten matur și Perfect Skin. Dintre ele, am intrat deja în cel de noapte și Perfect Skin și sunt gata să vă spun câte ceva despre ele.
Concentratul Night Repair are în componență ulei de jojoba, pro retinol, ceramide și ulei de migdale. El oferă hidratare, netezește pielea, reduce ridurile, nu conține conservanți și colorați. Este lipsit de miros, are 5 capsule care se rup și se aplică seara pe ten după curățarea acestuia. Cine mă urmărește știe că aceste serumuri au ajuns să fie cele mai iubite de mine
Mi-a plăcut teribil și concentratul Perfect Skin, care are o culoare ușor sidefată și se potrivește tuturor tipurilor de ten! Reprezintă o bază de machiaj foarte bună și chiar dă un glow aparte tenului și îl netezește. Conține acid hialuronic, pe care am ajuns să îl caut non-stop în orice produs pentru față, dar și vitamina E și piper sehiduan. Promite să dea strălucire pielii, să netezească ridurile și să îmbunătățească aspectul porilor. În ceea ce privește măștile, am următoarele variante – pentru ochi și buze, anti puncte negre, cu aloe vera, antirid, luxury, peel-off, hidratantă, cleansing și cu argilă din Marea Moartă. Se potrivesc diverselor tipuri de ten și au roluri multiple, după cum spune și denumirea lor, iar eu o să fac un efort imens să mă țin de ele și să aplic măcar una pe săptămână. Până una-alta, masca pentru ochi și buze mi s-a părut cea mai faină, cred că e singura de acest gen pe care am văzut-o!
Despre produsele Trendline Cosmetic puteți găsi mai multe informații și pe pagina de Facebook, dar vă zic sincer, sunt foarte faine! Se vede că sunt made in Germany, pentru mine țara asta e maximul în materie de calitate, am eu un fetiș pentru ea 😀 Nu uitați – concentratele conțin o cantitate mare de ingrediente active și-și fac treaba foarte repede, iar măștile au și ele rolul de a activa tenul și a ajuta la rezolvarea unor probleme. Plus că nimic nu se compară cu senzația de relaxare după aplicarea unei măști!

4 Replies to “Cât de importante sunt măștile și concentratele faciale?

  1. n-am mai folosit o masca de ceva timp. Mereu zic ca imi cumpar ceva pentru punctele negre si mereu uit. Din punctul asta de vedere nu sunt cel mai bun exemplu. Eu sunt pe repede inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *