Sunt femeie și sunt mândră de asta, deși constat de multe ori că problemele noastre sunt mult mai pregnante decât cele ale bărbaților. Poate că și ei au anumite lucruri care-i jenează sau îi deranjează, dar spre deosebire de noi, nu sunt poate atât de grave și atât de multe. Noi trebuie să suportăm de toate, de la durerile nașterii, infecții urinare sau genitale, până la forme mai grave de tumori, unele benigne, cum ar fi fibromul uterin sau cele maligne. Tocmai de asta e bine să facem controale frecvente, pentru a preveni orice. Uneori, tratamentele naturiste ajută, așa că n-ar strica și ceva pe bază de plante. Tocmai de aceea, atunci când cauți tratament fibrom la preț avantajos, poți găsi foarte multe soluții.

Ce este fibromul uterin, de fapt? Este de fapt o tumoră beningă, adică nu duce la cancer, formată din unul sau mai mulți noduli. Simptomele pot varia, femeile afectate pot avea menstruație chiar dacă ar trebui, de fapt, să fie la menopauză, pot avea dureri, infecții urinare sau probleme cu secrețiile. Cunosc destul de multe persoane care au avut probleme cu hemoragiile interne și chiar exista riscul să apară complicații. Așa că, dacă problema e într-un stadiu mai avansat, singura variantă rămâne operația.

Tocmai de aceea, după cum vă spuneam, este foarte important să facem controale la perioade regulate, pentru a preveni mai degrabă decât a trata. Și ulterior operației, perioada de refacere e destul de grea, nu trebuie cărate greutăți, trebuie protejat locul cât de cât, iar durerile pot fi destul de mari, deci recuperarea nu e din cele mai ușoare. Varianta tratamentului naturist pentru fibrom poate fi luată în calcul dacă a fost descoperit recent, dar să fie în fază incipientă, și să nu pună viața pacientei în pericol.

Cine a zis că e ușor să fii femeie? Cu toate câte le îndurăm, chiar ar trebui să ni se facă statui. Femeile predispuse la fibromul uterin sunt cele plinuțe sau cel care nu au nicio sarcină la activ. Dar asta nu e bătut în cuie, deci nu luați totul serios, ci mergeți mai degrabă la doctor să vă spună că sunteți bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *