Ziua bună, oameni dragi! Este o zi călduroasă, dar mă gândesc că mai e puțin și plecăm la București (băieții merg la meci, eu și Aki ne vom plimba), așa că nerăbdarea atinge cote alarmante. Dimineață am făcut prima mea probă cu ojă semi, asta mi-a dat un vibe pozitiv, așa că am început să scriu articole în forță. Asta după cearta pe care-am tras-o și cu un curier de la Fan (tipic…) Azi vă povestesc despre câteva produse Bioderma descoperite în urma evenimentului Galați Beauty Swap #3. Data trecută am făcut cunoștință cu crema Hydrabio și apa micelară albastră, de data asta a fost rândul altor minunății. să intre în casa mea!

De data aceasta, goodie bag-ul a conținut apa micelară Sensibio, varianta roz pe care o iubește toată lumea, crema Hydrabio despre care puteți citi mai multe aici, uleiul de duș Atoderm (e primul produs pentru corp încercat de la ei) și balsamul de buze Atoderm. Să le luăm pe rând, zic!

Balsamul Atotderm este foarte hidratant, nu are culoare, nici miros, este un baton alb, dar care o dată aplicat pe buze e mai mult decât răsfăț. Mă bucur că am un produs de nădejde, buzele mele au probleme și vara, mai de la soare, mai cu vreo iritație, așa că acesta e ajutorul ideal.

Uleiul de duș Atoderm este vânat de mult timp, fetele din blogosferă au abuzat de postări care îl includ, așa că eram curioasă! Este un produs destul de lichid, cu o consistență ușor uleioasă, așa cum îi spune și numele. Este potrivit pentru toată familia, de la mic la mare. Asta îmi place la el, că nu irită pielea, este delicat, nu e nevoie să îl schimbi în funcție de nevoile fiecăruia pentru că știi că se va potrivi. Curăță excelent și are un parfum plăcut, subtil.

Mult dorita apă micelară Sensibio

Apa micelară Sensibio este potrivită pentru ten sensibil, așa cum sugerează și numele. Sincer, varianta albastră mi-a plăcut foarte mult, așa că nu pot spune că eram extrem de înnebunită să o achiziționez și pe aceasta, dar e binevenită pentru a vedea exact ce și cum! Este în format travel-size, așa că o să o iau cu mine pe unde mai plec, ca să nu ocupe mult spațiu.

Am pus-o la treabă direct la artileria grea. Aveam pretenții mari din prima! Așa că am încercat-o pe rujul Provocalips, pe care nicio apă micelară nu a reușit să îl șteargă până acum, fiind extrem de rezistent. Acolo am umblat doar cu bifazic, uleiul e cel care face treabă bună. Totuși, am avut o surpriză plăcută și chiar a reușit să facă mai mult decât celelalte produse de acest gen. Prima dată a luat o parte mai mică a rujului, dar apoi l-a curățat ok, bine, cu puțin ajutor prin frecare.

Despre produsele Bioderma aflați mai multe și pe site, nu uitați de clubul lor, unde primiți un produs cadou și o geantă dacă achiziționați alte 5. Mie mi se pare o idee bună, mai ales că prețurile lor poate nu-s cele mai mici, dar ținând cont că Sensibio este fabricată în Franța.. zic că parcă sună altfel, nu? Voi ce părere aveți de produsele Bioderma?

12 Replies to “Câteva noi produse de la Bioderma pentru îngrijire completă

  1. eu cica am tendinta atopica, daca e sa ma iau dupa diagnosticul pus la repezeala de dermatologul la care am ajuns. Parca as incerca uleiul ala de dus, dar nu sunt convinsa pentru ca nu prea ma impac cu produsele uleioase in general.

  2. Pot sa spun ca sunt o mare iubitoare a produselor bioderma si ma bucur mult ca le-am descoperit. Fara sa exagerez vreun pic, Apa micelara Sensibio este cel mai bun produs demachiant ever

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *