Astăzi am hotărât să fac un articol ”la grămadă”, întrucât unele produse primite la Galați Beauty Swap erau deja cunoscute de mine și v-am mai vorbit despre ele, așa că nu prea puteam să vă mai repet informațiile. Sunt mici modificări, adăugiri, produse de care m-am bucurat că nu le-am mai văzut și unele la care m-am bucurat că le-am primit iar, întrucât ne-am înțeles foarte bine. O să (re)descoperiți produsele Elemis, Arboria Plant, și nu numai! Le iau pe rând și vedem ce e în plus și ce nu!

Cu uleiul de cocos de la Arboria Plant am făcut cunoștință încă de la începutul anului și mă simt bine să știu că îl am. Hidratează, e bun pentru păr, să nu uit de sesiunile de plajă! Aplicat pe piele, parcă dă un bronz mai frumos decât fără el. Mâine-l iau la mare! De data asta am primit și un ulei de mentă, pe care îl păstrez pentru a-l folosi în sezonul rece în lampa de aromaterapie. Acum este exagerat de cald și nu cred că l-aș suporta. Alte articole despre produsele lor aveți aici și aici.

De la Elemis am încercat deja Pro-Radiance Cream Cleanser, dar a veit în plus și Papaya Enzyme Peel. Noutatea a constat în faptul că nu știam că cei de la Elemis au și exfolianți de acest gen. Mă gândeam că abordează doar stilul clasic, dar se pare că acest produs chiar este o inovație. Nu se folosesc particulele abrazive pentru a exfolia tenul, ci enzimele din fructe, mai exact din papaya. Ca și ingrediente active, mai conține ananas, proteine din lapte, vitaminele B3 și E, papaină și alge marine brune. Nu e de mirare că lasă tenul curat și luminos! Alte articole despre produsele Elemis aveți aici, aici și aici.

De la Fragonard am primit din nou un săpun, de data asta cu violete, dar și o mini-apă de toaletă – Etoile. Din nou am nimerit o apă de toaletă floral-fructată, pe gustul meu. V-am mai povestit treaba cu parfumurile tari, așa că asta chiar a fost ca o gură de aer.

Notele de vârf: bergamotă, lămâie, mere, ghimbir
Notele de inimă: gardenie, crin de vale, iasomie
Notele de bază: lemn de cedru, ambră, mosc

Sună bine, nu? Să vedeți cum miroase! O dată ce se așează în ambră și mosc…e potolit și liniștitor. Articole despre alte produse Fragonard găsiți aici, aici și aici.

Nici produsele Pell Amar nu îmi sunt străine. Găsiți recenzie pentru mască și pasta de dinți aici, dar acum vreau să vă zic 2 lucruri despre al treilea produs, și anume gelul peeling din gama Bioactive S Acne. Nu încercasem eu exfolianți acizi până acum, dar acum chiar am văzut o mulțime de produse de genul! Acest gel conține o combinație de AHA și BHA și se recomandă mai ales pentru tenul gras sau cu probleme. Eu l-am încercat, deși am tenul mixt, și mi-a plăcut foarte mult! Recipientul are 15 ml și gelul iese foarte ușor. Se folosește puțin, nu în exces. Curăță și face tenul mai luminos, diferența e vizibilă după mai multe utilizări, dar punctele negre încep să nu-și mai facă de cap! În cazul acneei, eu aș recomanda întreaga gamă Bioactive, pentru că împreună, produsele dau rezultate mult mai bune. Să nu uităm de SPF după folosirea acestui exfoliant chimic!

Cam acestea sunt ultimele produse pe care le-am încercat sau de care am continuat să mă bucur. Sunt produse calitative, care chiar își merită renumele!

10 Replies to “Câteva produse (noi și vechi) testate în ultima vreme

  1. Iar sapun de la Fragonard? Cred ca asta cu violete mi-as placea mai mult. Nu te lasi pana nu ma corupi sa imi cumpar unul de proba, nu?

  2. Iubesc produsele Pellamar. Gelul acela peeling il am si eu si sunt la fel de multumita de el cum esti si tu. Am si acelasi ten ca al tau, adica mixt. E chiar un produs eficient, la fel ca toate celelalte pe care le-am incercat de la acest brand romanesc. Le recomand si eu cu drag ^_^.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *