Cu toții visăm la o casă a noastră, fără să mai fie nevoie să plătim chirie sau să ne înghesuim într-o garsonieră de 2 pe 2. Și noi a vrut să ne mutăm la casă, dar la vremea aceea, prețurile erau un pic cam ridicate, iar posibilitățile noastre cam limitate. Totuși, privind în urmă, acum îmi dau seama că nu am căutat suficient. Găsești case în Domnești de la Cyclon Imobiliare la prețuri foarte bune, și niște case…cu tot ce vrei! Toată treaba e să vrei și să știi exact la ce agenție imobiliară să apelezi. Nu toate au ofertele updatate și nu toate au ceea ce cauți tu.

Această casă mi-a plăcut în mod deosebit pentru că are și spațiu verde, are și loc de pus masa afară, nu este exagerat de mare, are 2 nivele, iar ceea ce m-a atras în mod deosebit, ați ghicit, da, sunt ferestrele mari. Îmi place lumina și nu mă feresc de geamurile imense, pentru a beneficia de ea din plin.

Casele din zona rurală sunt mai căutate pentru că toți vor liniște, vor spațiu, lucruri care nu se găsesc la o casă din zona urbană. Plus că impozitele sunt mai mici, la fel și costurile de întreținere. Evident, nu vom compara niciodată o casă cu un apartament. Ai nevoie de timp pentru o casă, să faci curat, să pui totul la punct, să faci grădina, dar toate astea merită din plin! Nu te vei putea bucura niciodată la bloc de roșii puse de tine sau de o piscină în miezul verii.

Poți alege din multitudinea de vile Domnești la cheie fără să spargi pușculița de tot. Merită să te interesezi, și cu diverse tipuri de credit, pentru că merită sacrificiul din plin! Știți cum e, dai un ban, dar știi că face! Așa că merită să te strofoci să-ți iei casa mult dorită. Niciodată să nu faci un compromis și să te muți la bloc dacă tu nu vrei asta. Părerea mea! Apoi îți va fi destul de greu să te muți. Și nu neapărat fizic, dar revânzarea va fi mai complicată.

Tu cum preferi? La casă sau la bloc?

2 Replies to “Caută casa visurilor tale acolo unde trebuie!

  1. Domnesti chiar este aproape de mine. Nici nu stiam ca s-a construit asa mult in zona. Mi-ar placea sa stau acolo pentru ca este o zona mai linistita fata de unde stau eu acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *