De ce să cauți prin ziare sau site-uri de anunțuri imobiliare, când ai putea la fel de bine să îți găsești direct dezvoltatorul imobiliar, fără intermediari? Nu numai ca asta te va scuti de niște plăți în plus, dar totodată îți va da și o oarecare independență.

Până la urmă, nu ești tu cel care își decide soarta, unde vrea să stea? Și de ce să plătești sume exorbitante pe apartamente vechi, de dinainte de 89 sau locuite de câteva serii de proprietari? Nu ai putea la fel de bine să îți achiziționezi un apartament/garsonieră nou nouț, pe care sa îl poți tu decora după bunul plac?

În plus, vei avea și o serie de beneficii la care nu te-ai așteptat. Când vine vorba de imobiliare, trebuie să țintești numai spre ce e mai nou! În așa fel, facturile la căldură, utilități, energie electrică vor fi vizibil mai mici.

Și nu ar fi mai bine să îți iei ceva proiectat de cei mai buni experți din domeniu, pentru care confortul posibilului proprietar să fie esențial? Dacă majoritatea întrebărilor puse de mine au ca răspuns DA din partea ta, eu am soluția perfectă, care să îți asigure garantat o locuință de vis!

Este vorba despre dezvoltatorul Maurer Imobiliare, care promite și dă atât de mult clienților săi! În funcție de preferințele tale, vei vedea că are mai multe proiecte, în diverse părți ale țării. Hai să le enumerăm! Constructorii de visuri au trei mari proiecte deja în desfășurare, dintre care două sunt în Brașov și unul în Sibiu!

Dacă vrei să le vezi, accesează maurerimobiliare.ro! Vei rămâne plăcut surprins, îți garantez! Pot să spun multe despre aceste proiecte, dar unele ar fi mai mult detalii tehnice, care s-ar putea să te plictisească. De aceea, o să rămân la câteva idei de bază! Într-un complex rezidențial Maurer te vei simți ca într-o mică comunitate, foarte unită de altfel! Vei avea tot ce îți trebuie pentru traiul zilnic, precum magazine, locuri de divertisment, locuri de joacă, școli, grădinițe, farmacii!

Nu vei locui în capătul orașului, izolat, cum se întâmplă de cele mai multe ori în asemenea cazuri. Nu te vei trezi cu gălăgie și nici cu vecini puși pe scandal. Totuși, nu pot să afirm că episoadele de tristețe sau stresul vor trece instant o dată cu mutarea într-o casă nouă. Ar fi o afirmație cam exagerată!

Dar pot mărturisi că vei căpăta instant acel sentiment de siguranță pe care îl dorești atât de mult! Și în plus, vei fi mai binedispus decât de obicei, pentru că vei ști că până la urmă ai făcut alegerea cea mai bună. Iar de banii pe care ai fi fost nevoit să îi dai unui intermediar, poți pleca într-o vacanță bine meritată sau îi poți investi în oricare alte lucruri!

Indiferent de schimbările din viața ta, locuința va rămâne aceeași (asta dacă nu cumva vrei să mai modifici ceva prin interior)! Ideea e că va fi pentru tine cămin, loc de recreere, de distracție și tot ce îți vei dori tu! Prieteniile se pot schimba, dar o locuință nu!

Te va aștepta să vii când nimeni altcineva nu o va face! Iar daca e să abordăm un ton mai pozitiv, vă va aștepta pe voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *