În ultima perioadă observ că domnii au început să se mai cizeleze și să pună mai mult preț pe cum se îmbracă sau se încalță. Dacă înainte trăgeau pe ei un tricou și o pereche de pantaloni scurți plus șlapi, acum e ceva neobișnuit să îi mai vezi așa. Papucii comozi au fost înlocuiți cu tot felul de pantofi, care chiar dacă afară sunt 40 de grade și îi omoară căldura, nu i-ar mai da jos! Pe Chamaripa găsești o gamă largă de pantofi, de la cei sport la cei eleganți, în ton cu ultimele tendințe și care sunt foarte accesibili! Plus că mai au ceva care-i face speciali.

Când vorbim de Charimpa, vorbim de pantofi care te fac mai înalt. Da, ați citit bine! Oare doar domnițele au voie să trișeze și să fie mai înalte? Da, avem posibilitatea să ne cumpărăm tocuri de 12, să ne facem dintr-un metru jumate de 1.70 minim (asta cu condiția să și știm să mergem pe minunile acelea, nu să arătăm ca niște curci bete), dar domnii ce opțiuni au? Și sincer vorbind, nu toți trec de 1.70. Ba din contră. Cine sare de 1.80 deja poate să zică Mersi, e un fericit, partenera poate lejer să-și tragă pantofii cu toace în picioare. Dar în alt caz, e destul de ciudat.

Eu știu ce zic, pentru că și al meu soț e cam de aceeași înălțime cu mine și e destul de ciudat când vreau să îmi iau tocuri. Noroc că am descoperit pantofii de pe Charimpa, aceștia au o construcție specială și te pot ”înălța” cu până la 9 cm. Și poți purta acești pantofi fără să pară că ai tocuri la propriu. Sunt extrem de comozi, calitativi, disponibili în stiluri diferite și ajută foarte mult. Domnii mai scunzi, ce ziceți?

Chiar dacă nu porți pantofi eleganți, pe Charimpa vei găsi și skate shoes. Acești pantofi sport vor fi mai mult decât pe placul domnilor, mai ales dacă îmbină stilul propriu cu satisfacerea unei nevoi. Eu am găsit modele foarte faine, pantofi casual, numai buni de plimbări nepretențioase, dar și pantofi sport sau sandale bărbătești.

Pe site-ul Charimpa, pe lângă skate shoes, pantofi eleganți sau casual bărbătești, găsești și pantofi de damă. Multe modele sport, cu aceeași proprietate – ”înălțarea” posesorului / posesoarei. Cred că este o idee foarte bună și originală, să câștigi câțiva centimetri în înălțime și mai ales să nu fie vizibil și forțat. Plus că prețurile sunt ok, nu sunt pantofi de ”tăvăleală”, deci nu se vor uza foarte repede. Persoanele mai scunde nu au decât de câștigat, se aleg și cu modele deosebite, și cu problema rezolvată. Asta apreciez cel mai mult la comerțul online, când găsești soluții pentru orice fără să-ți bați capul prea mult.

Încălțămintea e un subiect care trebuie să ne preocupe mai mult și trebuie să fim dispuși să investim într-o pereche calitativă. Rămâne de văzut dacă vă veți hotărî repede la modelul dorit, e destul de dificil, ținând cont de gama variată!

Voi de unde alegeți să achiziționați pantofi bărbătești? V-ar avantaja un model care să vă ajute să câștigați câțiva centimetri?

2 Replies to “Cauți pantofi de bărbați? Încearcă și pe Chamaripa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *