Chiar zilele trecute plângeam cu foc după o pereche de botine cu toc gros, cam așa cum se poartă în perioada asta, dar din piele sau o imitație, întrucât din material textil am deja. Și am căutat ca apucata o variantă accesibilă, dar ce găseam mi se părea un pic exagerat ca preț. Tocmai de asta am început să sap mai adânc și să caut într-un loc unde nu m-aș fi gândit prea repede – într-un outlet. Așa am ajuns la ecco outlet în Fashion House. Inițial m-am gândit că sigur prețurile sunt exagerate și nu-mi voi permite nici măcar un șiret, dar se pare că m-am înșelat amarnic!

În primul rând, Fashion House este singurul centru comercial de tip outlet din România. A fost deschis acum aproape 10 ani în București, în zona Militari. Deci și dacă ești din Pitești ai accesul facil, deoarece este la intrarea în oraș. Structura centrului este una mai ciudată la prima vedere, dar în sensul bun. Este diferit, cu un design inspirat din Bucureștiul interbelic. Suprafața este imensă și aici regăsești numeroase magazine din care să cumperi cam tot ce vrei.

Produsele din acest centru provin din surplusuri de stocuri și pot ajunge la reduceri semnificative, doar pentru a se vinde. În plus, aici găsești branduri de top, deci șansele ca ceva să-ți placă să fie foarte mari. Așa s-a întâmplat și cu Ecco România, unde sunt reduceri serioase și mi-a luat ceva timp până m-am decis la ceva. Cred că toți ați auzit de Ecco, firmă importantă în producția de încălțăminte, dar de obicei și prețurile lor sunt pe măsură. Totuși, într-un outlet adevărat ai mari șanse să găsești produse reduse, deci să faci achiziții pe măsură.

Fie că e vorba de haine sau de încălțăminte, un magazin de tip outlet e o alegere inspirată, pentru că aici găsești reduceri consistente, uneori și de până la 70-80%. Plus că găsești totul într-un singur loc și nu trebuie să mai pierzi timp prețios. Iar faptul că Fashion House dispune și de terase, restaurante și locuri de joacă, e un mare plus!

Tu de unde alegi să cumperi haine sau încălțăminte? Știi locuri cu prețuri accesibile?

3 Replies to “Cauți pantofi de calitate? Încearcă și la outlet!

  1. Eu intotdeauna pornesc in cautare de haine si incaltaminte de la magazinele de genul acesta, tip outlet. Nu ma deranjeaza sa imi iau ceva de calitate, din colectiile mai vechi, la un pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *