Chiar dacă Paștele a trecut și putem spune că nu mai plănuim o curățenie din aia generală, cât să întoarcem casa cu susul în jos, săptămânal trebuie să ne mobilizăm și să facem ceva treabă prin casă. Adică eu, cel puțin, cam așa fac. Nu am timp zilnic să șmotruiesc, tocmai de aceea îmi aleg o zi din săptămână când să fac totul. Mă leg de toate, de bucătărie, de baie, de camere, praf, aspirat, tot. Tocmai de aceea am nevoie de produse casnice de calitate, multe și cât mai accesibile, ca să facă treaba bună. Nu fac economii în ceea ce privește curățenia, pentru că asta ar însemna să fac economie la sănătate. Până la urmă, totul se reduce la asta.

Tu de unde achiziționezi produse casnice de calitate?

Pe mine tot online-ul m-a ajutat și am găsit un site pe care am reușit să fac și economii importante. Pe ImportDirect am găsit atât produse de curățenie, cât și pentru îngrijire. Luând totul din același loc, am reușit să economisesc eventualele taxe de transport și le-am primit pe toate în timp util. Oricum, am câteva produse la care nu aș renunța nicicând, pentru că ele sunt baza. Poate fără altele aș putea face curățenie exemplară, dar fără acestea nu cred.

Crema abrazivă Ciff e unul din produsele principale din casa mea. Grație formulei sale îl folosesc foarte bine atât la baie, cât și la bucătărie, pe aragaz, pe cadă, la toaletă. Particulele abrazive mă ajută să curăț orice, chiar dacă murdăria e ceva mai veche. E un produs casnic multifuncțional, merge să curăț și adidașii albi cu el sau marginea tălpilor. Și știm toți că multă lume se ferește de încălțămintea albă tocmai din acest motiv.

Cât despre praf, aici clar prefer Pronto spray. Am încercat diverse branduri, șervețele umede, lavete, orice. Și parcă nimic nu s-a comparat cu el. Nu lasă urme, ia tot praful și e și antistatic, ceea ce înseamnă că măcar pentru o perioadă, respinge firele de praf. Nu mai e nevoie să șterg zilnic, se depune mai greu.

Cei de la ImportDirect au și două magazine fizice, pe lângă cel online. Îi găsiți în Miercurea Ciuc, pe strada Harghita, nr. 9, sau în Gheorgheni, pe strada Kossuth Lajos nr. 71/A. Depozitul central e în același oraș, pe strada Gării nr. 4/D. Îi găsiți și la numerele de telefon 0366 401 113 sau 0755 087 780.  Mi-a plăcut faptul că aici am găsit și produsele de îngrijire de care vă spuneam, geluri de duș, deodorante, șampon, absolut cam tot ce ai nevoie prin baie. Și da, poți să comanzi de pe mai multe site-uri, dar când tragi linie și aduni transportul, s-ar putea să te ajungă mai scump decât valoarea comenzilor. Tocmai de aceea trebuie să cumpărăm inteligent.

Cred că contează foarte mult să găsim un magazin cu de toate, să nu mai pierdem timpul. Și o dată ce ai fost mulțumit într-un loc, sigur vei reveni. Pe asta se bazează și cei de la ImportDirect, care fac treabă bună și cu livrarea, nefiind nevoie să aștepți prea mult.

2 Replies to “Cauți produse casnice ieftine? Am soluția!

  1. cred ca sunt produse pe care toti le folosim. Cif-ul asta e super misto si pentru baie si pentru aragaz. De pronto nu mai zic cat de eficient este pentru stersul mobilei. O sa ma uit si eu sa vad daca sunt mai ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *