Nu m-a luat foame subit, e prea de dimineață, dar vreau să vă zic și vouă despre 2-3 produse încercate în ultima vreme, care mi-au plăcut foarte mult.
1. Jeleuri de la Lidl

 Eu am luat varianta de Halloween, dar și cele ”de zi cu zi” sunt foarte bune. Aroma e faină, au mult zahăr, bineînțeles, dar din când în când mai merge un mic răsfăț. Au forme haioase, de monștri, dinți de vampiri și toate cele, și din când în când, merge câte unul. Cutia are 1 kg, costă 17 lei, eu le-am găsit pe cele de Halloween și cu 12, iar cutia o folosesc acum pentru depozitare de condimente, mirodenii, etc, nu le mai am împrăștiate prin dulap.

2. Bomboane cu coacăze și acai fără zahăr

De la foarte mult zahăr trecem la fără zahăr :)) La Dm am găsit bomboane cu fructe de acai și coacăze, fără zahăr, la prețul de 3 lei. Vin într-o cutie metalică, sunt super bune, acrișoare, au foarte multă vitamina C și sunt ceva bombonele în ea.

3. Paie cu bombonele de vanilie

 La Metro am găsit niște paie cu bombonele de vanilie, pe care cică le bagi în lapte și tragi frumos, iar laptele capătă aromă. Pe lapte nu prea are efect, eu am încercat cu 3 în 1 și a fost bun. Când iau contact cu lichidul fierbinte, ele se topesc și eliberează tot gustul. Nu sunt uau, dar…merg. La 2 lei 5 paie…de ce nu?

Cam atât pentru azi, în altă postare o sa vă arăt și ce bunătăți am mai făcut pe acasă, gen pateuri, pizza…ce să zic, îmi place să gătesc!

2 Replies to “Ce am mai mâncat/băut bun în ultima vreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *