Trăim într-o lume în care nu prea ne mai permitem să cumpărăm produse noi. Banii sunt din ce în ce mai puțini și trebuie să chibzuim bine ce facem cu ei. Sunt anumite produse pe care le putem cumpăra la mâna a doua fără probleme, dar altele sunt musai necesare să fie luate noi. Nu putem face rabat la calitate la haine, la alimente, la produse pentru copii, la încălțăminte, la medicamente (nu cumpărați chestii dubioase de pe grupuri de Facebook sau site-uri ce comercializează tot felul de lucruri), dar putem cumpăra electronice sau electrocasnice de la alte persoane, fără probleme. Nu este ceva neobișnuit să frecventăm SH-urile sau casele de amanet care vând produse la prețuri mult mai mici decât cele obișnuite. În plus, e posibil să găsim produse care nu au fost folosite deloc.

Unul din cele mai vândute produse SH este nelipsitul calculator. A ajuns un obiect indispensabil în gospodăria fiecăruia, este ceva ce are toată lumea și fără de care societatea este în fibrilații. Recunosc, și eu am calculator încă de acum 12-13 ani și nu prea mă mai pot separa de el. Fac o grămadă de lucruri, intru pe net, pot să citesc cărți, scriu pe blog, mai mă joc, fac diverse proiecte sau caut lucruri pentru la muncă, deci pot spune că un calculator mă salvează în foarte multe cazuri.

Sunt diverse magazine sau site-uri care comercializează calculatoare second hand și chiar sunt rentabile. Nu plătești atât de mult, dar ai produse de calitate. Magazinele care se respectă oferă garanție, livrează gratuit de la o anumită valoare sau dau posibilitatea de a achiziționa ce îți dorești în rate fără dobândă. Cardurile de cumpărături sunt o variantă bună pentru achiziții de ultim moment, urgente sau pe care vrei să le faci pentru a bucura pe cineva (gen cadou, recompensă, etc).

Calculator_secon_55ae7d8f387ecLa Diablos găsiți, pe lângă calculatoare, și laptopuri, monitoare, multifuncționale, servere, POS-uri sau chiar televizoare și videoproiectoare. În cazul în care ai nevoie de așa ceva și nu dispui de bani pentru ceva nou, este o alternativă. Ai garanție 12 luni, pentru calculatoare ți se livrează și cd-ul cu drivere, dar și tastatura, mouse-ul, cablul de alimentare și livrarea e gratuită.

Sunt anumite lucruri pe care ți le-ai dori noi, dar pe care nu ai posibilitatea să le cumperi. Așa că cel mai bine e să apelezi la produse second hand la care ți se oferă garanție și nu ar trebui să ai probleme cu ele. Oferta e variată, deci trebuie doar să alegi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *