Neața bună, oameni dragi! Vine vara, stați pe aproape! Dacă acum 2 săptămâni începuse să ningă serios, acum putem să fim siguri că vremea s-a schimbat total. Sper că nu ne mai face vreo figură, că eu deja am început să mă pregătesc serios de vară! De exemplu, despre shake-urile proteice pe care le consum acum pentru a mai scădea câteva kilograme v-am vorbit, despre faptul că am început să merg la sală și să mă și țin de ea e o premieră, dar v-am zis. Nu v-am mai povestit însă despre produsele pe care le folosesc la exterior, ca să mai țină celulita și pielea cu aspect ciudat departe. Așa că azi revin cu două produse descoperite de curând și folosite intens în ultima perioadă.

Produsele de azi au un ingredient comun – cafeaua. Atât săpunul exfoliant și crema anticelulitică au exatrct din cafea și ăsta e unul din motivele pentru care sunt atât de ok pentru piele. Știm că zațul de cafea e ideal pentru exfoliere, dar de multe ori sărim peste acest pas din comoditate. Adevărul e că durează până să prepari zațul cu diverse uleiuri, așa că soluția mea e mai simplă, nu mai e nevoie de timp pentru pregătiri.

Crema anticelulitică cu cafea are o cantitate mai mult decât generoasă, 500 g, eu o folosesc de 2 săptămâni constant și nu am consumat nici un sfert din ea. Mi-a plăcut că a venit cu capac de protecție, e ușor de folosit, intră repede în piele și are o textură onctuoasă. E destul de grosuță, are culoarea cafelei cu lapte și miroase vag a cafea. Se recomandă pentru masajul întregului corp (mai puțin a zonei ochilor), dar cu recomandarea de a se insista pe zonele cu mai multe celule adipoase. Deci, zis și făcut, am masat în fiecare seară coapsele, abdomenul și șoldurile. Și după 2 săptămâni chiar mă pot lăuda că celulita s-a estompat mult. Atenție, cu alimentație mai ok și cu ceva mișcare! Nimic nu se face stând degeaba!

Al doilea produs este săpunul natural cu cafea și eucalipt, care mi-a schimbat total părerea despre săpunuri, în general. Înainte credeam că un săpun pur și simplu curăță mâinile și atât. Face spumă și aia e. Greșit! Până la acesta, toate erau la fel. Dar săpunul de la Deja Vu este exfoliant, are un aspect grozav, și un miros și mai și! Și dacă vă zic că face și treabă bună… Are 90 g și un preț foarte ok, este handmade, fabricat prin metoda presării la rece. Are 100% ingrediente naturale.

Miroase de vis, a mentă, și arată exact ca un baton de ciocolată de casă (așa a decretat Mr. și are dreptate). Are în componența sa cafea, poate părea dur la început, dar exfolierea pe care o face e perfectă! Îl folosesc pe zonele afectate, de unde vreau să mai scap din circumferință, și pot spune că până acum a fost ideal. Nu am mai folosit scrubul în ultima vreme, ci doar pe el.Pielea rămâne netedă și în combinație cu crema, au făcut treabă bună. Nu mă așteptam, ce-i drept! Am mai folosit produse pentru celulită, dar parcă cu acestea am obținut cele mai bune rezultate.

Deși nu am combătut celulita radical, pot spune că am ameliorat problema. Contează mult să nu mai exagerezi cu dulcele și prăjeala…Și contează enorm să nu fi sedentar. Măcar mișcare moderată. Eu merg la sală de 3 ori pe săptămână și încerc să merg pe jos destul de mult. Dacă tot e frumos afară, în ultima perioadă am mai organizat ieșiri la tenis și în aer liber, în general. Dacă respectați minimele cerute, pe site-ul Puterea Plantelor găsiți mai multe produse pentru celulită, pe care le puteți încerca. Poate nu vi se potrivesc acestea, poate altele sunt bune pentru voi. Nu aveți de unde ști.

Voi cum vă luptați cu celulita? Aveți produse specifice pe care le folosiți? În afară de alimentație și sport, ce alte trucuri mai știți?

20 Replies to “Ce facem cu celulita – Produse recomandate

  1. si eu am inceput razboilu cu celulita, este enervant de greu plus ca foarte greu se vad rezultatele dar cu perseverenta sper sa reusesc, ma tenteaza sapunul sa il incerc

  2. tu, la cat de slaba esti, ai celulita? Vai de capul meu :)). Sincer, la mine celulita e cea mai mica grija, pentru ca eu am multe kilograme in plus si trebuie sa scap intai de ele, dar in tineretile mele , cand eram si eu mai slaba, am incercat fel si fel de creme dar ma apucau nervi sa stau sa ma dau cu ele.

  3. Nu am auzit de aceasta firma. Referitor la crema, inteleg ca intra in piele cu toate ca este grasa? Ai afirmat ca este onctuoasa si de aceea te intreb. Asta ar fi un plus. Eu nu suport cremele care lasa o pelicula de grasime pe piele si simti nevoia sa faci rapid un dus din cauza asta.
    Sa le folosesti cu drag!

  4. Cu celulita am avut probleme din totdeauna, dar nu am incercat vreun produs cu extract din cafea si nu cred ca mi-ar place. Nu consum cafea si aceea aroma nu prea imi place, in schimb as incerca sapunul.

  5. Mmm ma lupt si eu cu ea. Mi-a aparut un punctulet si ma chinui sa-l fac sa dispara. Cred ca voi incerca si eu aceasta crema pentru ca vreau sa masez intens zona cu produse speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *