Acum ceva timp v-am mai povestit despre FoodPanda și despre serviciile pe care le oferă. Poate nu v-am convins și poate nu eram nici eu convinsă pe deplin de utilitatea acestui serviciu, dar pe parcurs am făcut-o. Cum? Păi, o să vă povestesc.

În urmă cu vreo două luni am fost în vizită la prietenii noștri de la București și, cu totul diferit de stilul său, George a propus să comandăm mâncare acasă. De obicei, el gătește și o face foarte bine! Sugestia a picat cam ca un trăsnet, pentru că noi nu suntem învățați cu mâncarea de prin București, nu prea știm ce e acolo, deci eram un pic reticenți. Ei au mai comandat acasă, dar nah, până nu încerci, nu te încrezi în celălalt. Ok, comandăm, dar de unde? Atunci mi-am amintit că am pe telefon aplicația FoodPanda.

Pentru București, lista de restaurante cu care colaborează este foarte lungă, deci ai de unde alege. De la pizza la hamburgeri, de la mâncare chinezească la cea românească, găsești absolut tot ce vrei! Am ales repede localul (era unul testat de ei), am căutat meniul, am ales produsele (un platou cu muuuultă cărniță și cartofi) și cu un singur click, am dat comanda. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că am fost sunată după pentru a confirma comanda. Iar mâncarea a ajuns repede și în siguranță. Ne-am bucurat de masa târzie și chiar mi-a părut rău că la noi nu este valabil serviciul celor de la FoodPanda.

Sunt câteva lucruri pe care le iubesc la acest serviciu:

– faptul că-l poți accesa atât de pe calculator, cât și de pe smartphone

– este foarte ușor de folosit și de comandat (din două clickuri ești gata)

– meniurile sunt detaliate, cu prețurile corecte, astfel că știi exact cât plătești

– ești sunat să confirmi comanda – lucru genial. Primești întâi mail, apoi telefon, doamna de acolo a fost foarte amabilă!

– timpul de livrare este acceptabil, nu stai 10 ore (știu că asta depinde mai mult de restaurant, nu de aplicație, dar totuși!)

Singurul inconvenient este faptul că FoodPanda nu este disponibil în mai multe orașe din țară. Aș da orice ca acest serviciu să existe și-n Brăila, mi-ar ușura viața! Mai ales că noi cam la două-trei săptămâni comandăm pizza, dar mereu suntem dornici să încercăm locuri și gusturi noi. Cu FoodPanda am descoperi mereu restaurante noi și poate am schimba pizza și cu altceva!

FP-logo-05Deci, FoodPanda, veniți și la noi! Promitem să vă iubim și să vă fim fani devotați! Promitem să ne bucurăm de viață și de mâncare, de micile plăceri, și de timpul liber pe care-l vom avea comândând atât de repede și ușor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *