Ce îmi propun să fac la botezul copilului meu

Nu vă mai speriați, v-am mai zis doar că nu mă apuc de treabă fără să vă spun! Adevărul e că v-am mai zis o dată sau de două ori că nu suntem străini de ideea asta, dorință, mai bine zic, și ne gândim și noi, ca orice om, să avem un copil. Indiferent de ce va fi, va fi binevenit și vreau ca, așa cum a fost nunta, să fie și botezul: o nebunie! Vreau chestii deosebite, idei noi, tot felul de jocuri, de farse, nu vreau o ținută scorțoasă, ci un botez cu oameni mari, dar de copii. Nu știu dacă mă înțelegeți cum zic eu. Adică să vină oameni mari, dar să se comporte ca cei mici. Vreau jocuri, provocări, lucruri inedite.

M-am gândit până acum la un dress code. Cred că voi dori o ținută mai ejeră pntru cei prezenți, deja câteva fete m-au certat că la nuntă nu le-am zis să vină toate în teniși. De ce n-aș face-o acum? Adică ceva mult mai ok, nu o ținută clasică. Dacă nu, să-și aducă fiecare biberonul sau suzeta. Vreau câteva jocuri, gen scos merele cu gura din apă, ceva cu baloane, dans cu un obiect între frunți, ba o tombolă cu premii în scutece și bebeluși de jucărie… Aș vrea ceva altfel, după cum am zis.

Dar știu că un lucru va fi nelipsit: dulciurile! Și cel mai simplu de adus lângă noi este un candy bar. Nu e cea mai originală idee, dar e cea mai simplă pentru a alege exact ceea ce-mi doresc. Am ales pentru varianta de a comanda online dulciuri, pentru că ce găsești acum sunt lucruri deosebite, unice. Mă voi gândi la o comandă prăjituri, o selecție din care să nu lipsească macarons, brownies, tartele cu cremă sau diferite tipuri de cupcakes. Nici mini-eclerele nu-s de lepădat! La mine nu contează, zahăr să fie!

botezul-1Cu 2-3 suporturi pentru mici delicii culinare, cred că voi scăpa. Și voi putea să le personalizez, să aleg culorile etichetelor sau suporturilor. Chiar am găsit aici câteva sfaturi pentru un candy bar perfect. Și ideea cu cutiile pentru acasă mi se pare foarte bună!

Voi cum vă imaginați botezul copilului vostru? Va fi tot ceva destul de elegant și pretențios sau preferați să dați voi în mintea copiilor?

2 Replies to “Ce îmi propun să fac la botezul copilului meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *