Chiar dacă e abia începutul primăverii, la cum zboară timpul, nu e prea devreme să te gândești la ce vei purta la nunțile din vară, asta dacă nu ești o fire punctuală și ai ales deja. Chiar dacă participi pe post de invitată la o nuntă, asa nu înseamnă că nu trebuie să strălucești la fel de frumos ca și „personajele” principale.

Rochie sau salopetă? Aceasta rămâne întrebarea de bază înainte de a începe pregătirile pentru evenimentul în cauză. Recomandarea mea este să optezi pentru o rochie, fiind clasicul tipar al eleganței absolute, piesa vestimentară cu care nu ai cum să dai greș.

Ce ți se potrivește oare mai bine?

Există sau nu rochia perfectă? Atunci când începi goana prin magazine după rochia perfectă, cu siguranță îți dorești să o găsești rapid și la un preț accesibil. În ceea ce privește ce ți se potrivește mai bine, să știi că forma siluetei tale are un cuvânt important de spus. Dacă nu ești mulțumită de anumite proporții ale corpului tău, îți vei dori să le ascunzi cu orice preț, așa că eu sunt aici pentru a-ți prezenta ceea ce căutai fără să știi.

Ai auzit de colecția de rochii Eliza? Dacă nu, o găsești în cadrul magazinului online de fashion Ramona Bădescu Exclusive. Această colecție este compusă din rochii magice pentru că, datorită tiparului după care sunt confecționate, se pliază pe orice tip de siluetă. Cu volane lăsate în partea de sus, rochiile Eliza te ajută să îți acoperi brațele, în cazul în care nu ești mândră de grosimea lor, și să îți scoți bustul în evidență, dacă asta este dorința ta.

Ai o culoare preferată, o culoare pe care adori să o porți ori de câte ori ai ocazia? Cu siguranță o regăsești imprimată și pe rochiile de pe ramonabadescuexclusive.ro. De la turcoaz, negru, roșu, roz, verde smarald, galben și mov, iar lista încă poate continua în acest sens, toate fac parte din paleta de culori pe care rochiile din colecția Eliza se prezintă.

Rochiile Eliza – perfecte pentru domnișoarele de onoare

Dacă la nunta la care participi ocupi și o funcție, dacă o putem numi așa, puțin mai importantă, și anume ești domnișoara de onoare, atunci le poți recomanda și celorlalte fete rochiile Eliza pentru că se potrivesc perfect pentru un astfel de statut. Nu puține sunt miresele ce au ales aceste rochii pentru domnișoarele lor de onoare datorită faptului că sunt din cale afară de elegante.

Ai atât de multe opțiuni la dispoziție, așa că ar fi păcat să nu profiți de ele – găsești rochiile Eliza pe ramonabadescuexclusive.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *