De ceva timp știți că am decis să merg la sală și mai nou, m-am axat și pe spinning. Am făcut asta mai mult pentru a ieși din starea de lene în care intrasem și pentru a-mi mai modela un pic corpul. Luasem ceva kilograme în plus și arătam destul de ciudat. Cum nimic nu iese fără efort, sala mi s-a părut cea mai ușoară și rapidă metodă de a scădea în greutate. Și un pic de ajustare în dietă, și lucrurile par să meargă bine. În vreo 3 luni am ajuns la o greutate ok și mă și mențin. Ar mai fi de dat jos un pic, dar asta în timp, nu mă grăbesc. Am văzut multe persoane care merg la sală pentru a-și mai lucra mușchii, deci pentru ei, suplimentele ar putea fi de un real folos!

Deși eu am vrut să scad în greutate, nu toți doresc acest lucru. Băieții, mai ales, vor să facă ”mușchi”, deci au nevoie de un antrenament mai susținut. Pentru acest lucru e nevoie și de o dietă bogată în proteine, deoarece ele stau la baza mușchilor. Și totuși, indiferent câte ouă, brânză, carne sau iaurt ai mânca, nu sunt suficiente. Așa că au fost create suplimente sportive care să suplinească orice fel de lipsuri. Acestea au formule bine puse la punct, care te ajută clar să îți modelezi corpul. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, mai ales că vorbim de cantități mărișoare, deci ajung pe o perioadă mai lungă de timp.

Găsești pe net tot felul de produse, dar studiază bine etichetele și alege doar suplimentele de calitate, care conțin mai multe proteine din surse sigure. Indiferent că ești din Iași, București sau Timișoara, produsele comandate ajung la tine repede și le poți folosi fără probleme. Analizează bine și vezi ce cumperi, dacă sunt concentrate sau shake-uri, câte grame de proteine furnizează și câte calorii au. Eu ma axez în momentul acesta pe batoane, mi se par sățioase și destul de ok, m-au ajutat într-o oarecare măsură și pentru scăderea în greutate, având destul de puțin calorii.

Voi cum ați vedea un plan serios de scădere în greutate? Vi se pare că suplimentele ajută sau sunt mai mult de formă?

2 Replies to “Ce sunt suplimentele pentru sportivi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *