Nu știu dacă v-am mai spus, dar am început să ne gândim și noi la un copil. Adică, zic că cam ăsta e mersul lucrurilor… Căsătorie, casă, familie. Și un copil ne-ar întregi. Mai ales că Mr. își dorește destul de mult. Eu nu prea mă obișnuiesc cu ideea, dar cred că-n momentul când se va întâmpla, se va deștepta acel sentiment matern despre care se tot vorbește. Știu că un copil implică multă atenție, multe cheltuieli, multe lucruri noi și multă răbdare. Pot spune că mi-am făcut oarecum ucenicia cu nepoții mei, dar când e al tău, e altceva. Am zis că atunci când s-o întâmpla, o să fie binevenit.

Tocmai de asta ne-am luat și apartamentul cu 3 camere, pentru a ca cel mic că aibă camera lui. Momentan acolo mai sunt câțiva saci cu cărți, lucrurile pe care trebuie să le mai pun la locul lor. Dar în timp ne vom lua și mobilier, și vom amenaja așa cum se cuvine. Ca prime lucruri ce trebuie cumpărate, în afară de pat, masă de înfășat și hăinuțe, cred că printre cele mai importante se află un biberon și-un încălzitor, dar și un aparat de sterilizat. Cred că voi alege un model de biberon de la tomme tippee, pentru că există variante multiple, cu tot felul de accesorii și tipuri de tetine. Cred că toate se vor cumpăra pe parcurs, nu știu dacă voi reuși să le iau pe toate o dată, dar soluții se vor găsi.

Pe măsură ce va crește, vom cumpăra celelalte lucruri necesare. Eu îmi doresc foarte mult un băiat, n-aș ști să vă spun de ce. Dacă e fată, oricum o fac mai băiețoasă, ca mine :)) Așa am eu în plan, dar până la urmă, sănătos să fie! Dacă va fi băiat, deja am pus ochii pe un produs peg perego, un atv electric, care sigur va fi de folos în zilele călduroase. Nu plănuiesc să-l țin prea mult în casă! Vreau să se învețe cu natura, e destul de important să nu fie cocoloșit.

copilul-tau

Acum, să vedem ce se va mai întâmpla și când va hotărî să vină. Restul se fac treptat. Lucrurile materiale se rezolva în timp, sunt cele mai simple și mai ușoare, chiar dacă efortul financiar e destul de mare. Cred că dacă te organizezi, reușești tot ce ți-ai propus. Mai greu e până naști. Dup-aia, de crescut trebuie să crească 😀

8 Replies to “Ce vei lua prima oară pentru copilul tău?

  1. nu m-am gandit niciodata la cumparaturile necesare cand va veni un bebe…macar sa vina ca incercam de ceva timp si imi pierd sperantele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *